ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Παρτιζάν Κυπελλούχος Σερβίας, 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα

Η Παρτιζάν Κυπελλούχος Σερβίας, 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα

Η Παρτιζάν επικράτησε 1-0 του πρωταθλητή Ερυθρού Αστέρα στο Rajko Mitic παρουσία 20.000 θεατών και κατέκτησε το κύπελλο στη Σερβία. Σκόρερ του τελικού ο Μπόγιαν Όστοϊτς με κεφαλιά ύστερα από φάουλ. (VIDEO)

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Σερβία, αλλά απέτυχε να κάνει το νταμπλ. Στον τελικό του κυπέλλου που διεξήχθη την Πέμπτη (23/5) παρουσία 20.000 θεατών, η Παρτιζάν νίκησε 1-0 την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και σήκωσε την κούπα στο Rajko Mitic.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 14' ο Μπόγιαν Όστοϊτς με κεφαλιά. Βασικοί για τον Ερυθρό Αστέρα 'ξταν οι Μπεν και Μάάριν, αλλά και ο Ζντιέλαρ για την Παρτιζάν, η οποία έφτασε τις επτά κατακτήσεις. Οι ηττημένοι έμειναν στις τρεις.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόρχαν, Στόικοβιτς (83' Γκόμπελιτς), Σάβιτς, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς - Γιόβαντσιτς, Γιόβιτσιτς (51' Βουκάνοβιτς), Μπεν (69' Γιόβελιτς), Μάριν, Ίβανιτς, Πάνκοβ.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Στόικοβιτς, Μίλετιτς, Όστοϊτς, Σ. Πάβλοβιτς, Ουρόσεβιτς (80' Σέχοβιτς), Σκέκιτς, Ζντιέλαρ (90' Ίλιτς), Πάντιτς, Ιβάνοβιτς (74' Λ. Πάβλοβιτς), Ρικάρντο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ