ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η... ντρίμπλα Τζούρτζεβιτς για Ολυμπιακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παραμονές της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παρτίζαν και Βιντεοτόν, ο Τζούρτζεβιτς ρωτήθηκε για το θέμα της μεταγραφής του. Απάντησε ότι αυτό το χειρίζεται ο μάνατζερ και ο ίδιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να μπει στους ομίλους του Europa League.

Το (αρκετά προχωρημένο) ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι γνωστό. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά πολύ περισσότερο στην Σερβία, που έχει βουίξει για συμφωνία των τριών πλευρών σχετικά με τον Σέρβο φορ.

Ωστόσο η διοίκηση της Παρτίζαν δεν θέλει ιδιαίτερη δημοσιότητα στο συγκεκριμένο ζήτημα, πολύ περισσότερο από την στιγμή που εκκρεμούν τα δύο ματς με την Βιντεοτόν με έπαθλο μια θέση στους ομίλους του Europa League.

Ο Τζούρτζεβιτς ρωτήθηκε σχετικά με τη φημολογία για την μεταγραφή του, όμως... ντρίμπλαρε ωραία και παρέπεμψε στον μάνατζερ του, τονίζοντας πως ο ίδιος ενδιαφέρεται μόνο να βοηθήσει την Παρτίζαν να πετύχει τον στόχο της κόντρα στην Βιντεοτόν.

"Δεν σκέφτομαι αυτή την στιγμή να φύγω. Αυτό, είναι ένα θέμα που αφορά τον μάνατζερ μου. Τη δεδομένη στιγμή, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω την Παρτίζαν να προκριθεί στο Europa League, που είναι κοινός μας στόχος", τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος επιθετικός στη "Zurnal".

Όσον αφορά τα ματς με τους Ούγγρους, υποστήριξε πως "η Βιντεότον είναι μία καλή ομάδα που έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Ο Μάρκο Νίκολιτς μας ξέρει πολύ καλά, γι’ αυτό περιμένουμε να έχουμε δύσκολη δουλειά, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, για να είναι πιο απλά τα πράγματα στη ρεβάνς".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τρεις γάμοι και μια κηδεία
Η μάχη του Ολυμπιακού για την επιστροφή στους ομίλους του Champions League στον Sport24 Radio 103,3
Βεργέτης: "Καλύτερος φέτος ο Ολυμπιακός"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ