ΔΙΕΘΝΗ

Η νέα προτομή του Ρονάλντο... του μοιάζει

Η νέα προτομή του Ρονάλντο... του μοιάζει

Ακριβώς πριν ένα χρόνο παρουσιάστηκε στη Μαδέιρα η προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο και ήταν αποτυχημένη, όμως ο ίδιος γλύπτης έφτιαξε νέα και είναι καλή! Η οικογένειά του έκλαψε, όμως ήρθε η λύτρωση (video)

Εδώ και έναν χρόνο ο Εμανουέλ Σάντος ζει έναν... εφιάλτη, καθώς είναι ο γλύπτης που δημιούργησε την προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο που παρουσιάστηκε στις 29 Μαρτίου 2017 στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα (Πορτογαλία).

Η προτομή ήταν αποτυχημένη, τόσο που η ζωή του 40άχρονου και της οικογένειάς του ήταν πλέον θλιβερή. Στην παρουσίαση η σύζυγός του και ο γιος του ήταν πανευτυχείς, όμως όλα άλλαξαν γρήγορα.

Όλος ο πλανήτης για τις επόμενες ώρες έγραφε στο διαδίκτυο για το πόσο άσχημη και αποτυχημένη ήταν η προτομή. Ο κάθε ένας παίρνει ένα πληκτρολόγιο και γράφει άσχημα πράγμα με τον χειρότερο τρόπο. Μια οικογένοια έζησε κάτι ασύλληπτο, καθώς ένιωσε ξαφνικά όλο τον πλανήτη να την βρίζει και να εύχεται τα χειρότερα για αυτήν.

Το "bleacherreport" έδωσε στον Εμανουέλ Σάντος μια πρόκληση, να φτιάξει ξανά την προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο, μια νέα προτομή, μια νέα προσπάθεια. Αυτός δέχτηκε την πρόκληση και έναν χρόνο μετά μπορεί να νιώθει δικαιωμένος.

Σήμερα, στην... επέτειο της παρουσίασης της Μαδέιρα, το "bleacherreport" έδωσε στη δημοσιότητα το video, το οποίο είναι μία μίνι ταινία.

Σε αυτό το video θα δείτε την σύζυγο του γλύπτη να κλαίει να μην θέλει να μιλήσει για τον εφιάλτη που έζησε, ενώ θα δείτε επίσης και τον ίδιο τον Σάντος εν ώρα εργασίας, αλλά και το χαμόγελο στα χείλη του για το αποτέλεσμα. Δικαίωση, έναν χρόνο μετά.

Η φωτογραφία του "bleacherreport" με τη νέα προτομή...

Να θυμίσουμε πως πριν ασχοληθεί ξανά με τον Ρονάλντο, ο Εμανουέλ Σάντος είχε φτιάξει προτομή του Γκάρεθ Μπέιλ.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca / Geoff Caddick/PA via AP

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24