ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μνημειώδης ατάκα του Ιμπραχίμοβιτς περί κορυφαίου όλων των εποχών

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic (9) celebrates after scoring against Los Angeles FC during the first half of an MLS soccer match Sunday, Aug. 25, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic (9) celebrates after scoring against Los Angeles FC during the first half of an MLS soccer match Sunday, Aug. 25, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγύρισε ένα σπουδαίο ρεκόρ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι και πήρε το ερέθισμα για να αυτοανακηρυχθεί κορυφαίος όλων των εποχών στο MLS (VIDEO).

Ποιος τον πιάνει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς! Ο Σουηδός φορ πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Σπόρτινγκ KC και έφτασε τα 26 αυτή τη σεζόν με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, με το νούμερο αυτό να αποτελεί ρεκόρ για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή στη ιστορία του συλλόγου της Καλιφόρνιας.

Και επειδή τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήτητο από τον "πολύ" Ζλάταν, λίγη ώρα αφότου ενημερώθηκε για την ιστορική πρωτιά θέλησε να διαφημίσει την κλάση του, κάνοντας λόγο για τον καλύτερο παίκτη που έχει εμφανιστεί ποτέ στην ιστορία όχι μόνο της ομάδας αλλά και όλου του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Όταν δε κάποιος δημοσιογράφος θέλησε να κάνει τον συνήγορο του διαβόλου και να βάλει στην εξίσωση τον αριθμό των τίτλων που έχει κατακτήσει ο "Ίμπρα" με τους Γκάλαξι, ο Σουηδός εξεμάνη και έβαλε στη θέση του τον... αναιδή εκπρόσωπο του Τύπου που τόλμησε να τον αμφισβητήσει.

Διαβάστε και ακούστε το διάλογο Ιμπραχίμοβιτς - δημοσιογράφου:

Photo Credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ