ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μίλαν θέλει να "κλέψει" τον Μαρκάνο

Porto's Ivan Marcano, center, jumps for the ball during the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto's Ivan Marcano, center, jumps for the ball during the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Το συμβόλαιο του Ιβάν Μαρκάνο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, οι φήμες τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη Βαλένθια, αλλά το ενδιαφέρον της Μίλαν ίσως αλλάξει τα δεδομένα

Η Μίλαν αναζητεί στην αγορά καλές περιπτώσεις παικτών που το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαιά τους, έτσι ώστε να συμπληρώσει το ρόστερ της, κυρίως όσον αφορά στους αναπληρωματικούς.

Πιθανότατα θα πάρει τον Πέπε Ρέινα (36) της Νάπολι και τον Ίβαν Στρίνιτς (30) της Σαμπντόρια, ως αντικαταστάτες των Μάρκο Στοράρι και Λούκα Αντονέλι, αντίστοιχα. Βέβαια, τον Ρέινα τον θέλει και για να είναι... καλυμμένη σε περίπτωση που πουλήσει τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (αν πάλι δημιουργήσει πρόβλημα ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα).

Ένας άλλος παίκτης που μένει ελεύθερος και ενδιαφέρει τη Μίλαν είναι ο Ιβάν Μαρκάνο της Πόρτο. Οι πληροφορίες τον θέλουν ήδη να έχει μια πρώτη συμφωνία με τη Βαλένθια, αλλά το ενδιαφέρον της Μίλαν ίσως να αλλάξει τα δεδομένα.

Οι "ροσονέρι" θέλουν τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον Ματέο Μουσάκιο, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει. Θέλουν τον Μαρκάνο δηλαδή για να είναι η πρώτη αλλαγή στο αμυντικό δίδυμο των Λεονάρντο Μπονούτσι και Λεάντρο Ρομανιόλι (ήδη έχει γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Ρομανιόλι).

AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ