ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μετά-Galaxy εποχή του Ζλάταν

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his second goal of the game during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his second goal of the game during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Η θητεία του 36χρονου Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στους L.A. Galaxy ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2020, ωστόσο πρόθεση του Σουηδού αστέρα είναι να μην αποσυρθεί από τη δράση, αλλά να συνεχίσει να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες.

Ενώ οι άλλοι σταματούν, εκείνος συνεχίζει... Αλκαλικές φαίνεται πως είναι οι ποδοσφαιρικές μπαταρίες του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος έχει βαλθεί να διαψεύσει τις Κασσάνδρες και να συνεχίσει να "χαϊδεύει" το τόπι, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.

Το πλήρωμα του χρόνου δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή του για τον 36χρονο φορ, ο οποίος (προ)ετοιμάζεται για τον επίλογο της θητείας του στους Los Angeles Galaxy, σκοπεύοντας να προσθέσει έναν ακόμη επαγγελματικό σταθμό στην (πολυτάραχη) καριέρα του.

Κάθε τέλος, είναι και μια αρχή, λένε, με τον "Ίμπρα" να σκέφτεται την πιθανότητα να εγκαταλείψει πρόωρα την "Πόλη των Αγγέλων" τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στο MLS, προκειμένου να συστηθεί στον αφρικανικό κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Πιο συγκεκριμένα, αν και το συμβόλαιο του πολύπειρου στράικερ με τους "galacticos" ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2020, ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να χριστεί "Φαραώ", ώστε να λατρευτεί σαν ποδοσφαιρική... θεότητα της Αιγύπτου, υποκύπτοντας στη θέα των πετροδόλαρων του Σαουδάραβα μεγιστάνα, Τούρκι Αλ-Σεΐχ.

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts to a missed shot during the first half of the team's MLS soccer match against the Minnesota United on Saturday, Aug. 11, 2018, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts to a missed shot during the first half of the team's MLS soccer match against the Minnesota United on Saturday, Aug. 11, 2018, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Το ζάμπλουτο "αφεντικό" της Pyramids FC θέλει να αλλάξει το ποδοσφαιρικό status της ομάδας του -που εδρεύει στην πόλη Ασιούτ- και θα επιδιώξει την μεταγραφική υπέρβαση, προσγειώνοντας έναν σούπερ σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς στην ανερχόμενη δύναμη του αιγυπτιακού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι.

Ο Σκανδιναβός γκολτζής, μετά το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό των Los Angeles Galaxy, δεν αποκλείεται να αλλάξει Ήπειρο και να κολυμπήσει στα αχαρτογράφητα ποδοσφαιρικά ύδατα της χώρας που αποκαλείται και ως "Δώρο του Νείλου", ώστε να εγκαθιδρύσει το μελλοντικό του ποδοσφαιρικό βασίλειο, παίρνοντας γεύση από την αιγυπτιακή Premier League.

Photo Credits: AP Photo/Jae C. Hong, AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ