ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λίβερπουλ απέσυρε τον ενδιαφέρον για τον Φαν Ντάικ

Norwich City's Josh Murphy, left, and Southampton's Virgil van Dijk battle for the ball during the English FA Cup, third round soccer match at Carrow Road, Norwich, England, Saturday Jan. 7, 2017. (Chris Radburn/PA via AP)
Norwich City's Josh Murphy, left, and Southampton's Virgil van Dijk battle for the ball during the English FA Cup, third round soccer match at Carrow Road, Norwich, England, Saturday Jan. 7, 2017. (Chris Radburn/PA via AP) AP

Η Λίβερπουλ ζήτησε συγγνώμη απ'τη Σαουθάμπτον και ανακοίνωσε επίσημα πως αποσύρει το ενδιαφέρον για τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ. Οι "άγιοι" είχαν καταγγέλλει τους "κόκκινους" για παράνομη προσέγγιση του Ολλανδού

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Λίβερπουλ απέσυρε το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βίρτζιλ φαν Ντάικ, λίγες ώρες αφού η Σαουθάμπτον την είχε καταγγέλλει στην Premier League για παράνομη προσέγγιση του ποδοσφαιριστή.

Ο Ολλανδός θέλει να πάει στους "κόκκινους" και πιθανότατα έχει ήδη συμφωνήσει με αυτούς, χωρίς όμως να υπάρχει η σχετική άδεια της ομάδας του για να συζητήσει.

Η Λίβερπουλ μάλιστα στην ανακοίνωσή της ζήτησε συγγνώμη απ'τον ιδιοκτήτη, την διοίκηση και τους φιλάθλους της Σαουθάμπτον για την παρεξήγηση που έγινε, όπως τουλάχιστον χαρακτηριστικά αναφέρουν οι "κόκκινοι".

"Σεβόμαστε την θέση της Σαουθάμπτον και επιβεβαιώνουμε πως αποσύρουμε το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή", ολοκληρώνει η ανακοίνωση, με τη Λίβερπουλ να προσπαθεί να σώσει τις καλές μεταγραφικές σχέσεις που έχει με τη Σαουθάμπτον.

Προσπαθεί επίσης να πάρει και τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, καθώς έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μόνο έτσι έχει τύχη να τον πάρει, καθώς είναι διατεθειμένη να κάνει και ρεκόρ δαπάνης.

Chris Radburn/PA via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ