Η Λίβερπουλ απέσυρε τον ενδιαφέρον για τον Φαν Ντάικ

Η Λίβερπουλ απέσυρε τον ενδιαφέρον για τον Φαν Ντάικ

Η Λίβερπουλ ζήτησε συγγνώμη απ'τη Σαουθάμπτον και ανακοίνωσε επίσημα πως αποσύρει το ενδιαφέρον για τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ. Οι "άγιοι" είχαν καταγγέλλει τους "κόκκινους" για παράνομη προσέγγιση του Ολλανδού

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Λίβερπουλ απέσυρε το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βίρτζιλ φαν Ντάικ, λίγες ώρες αφού η Σαουθάμπτον την είχε καταγγέλλει στην Premier League για παράνομη προσέγγιση του ποδοσφαιριστή.

Ο Ολλανδός θέλει να πάει στους "κόκκινους" και πιθανότατα έχει ήδη συμφωνήσει με αυτούς, χωρίς όμως να υπάρχει η σχετική άδεια της ομάδας του για να συζητήσει.

Η Λίβερπουλ μάλιστα στην ανακοίνωσή της ζήτησε συγγνώμη απ'τον ιδιοκτήτη, την διοίκηση και τους φιλάθλους της Σαουθάμπτον για την παρεξήγηση που έγινε, όπως τουλάχιστον χαρακτηριστικά αναφέρουν οι "κόκκινοι".

"Σεβόμαστε την θέση της Σαουθάμπτον και επιβεβαιώνουμε πως αποσύρουμε το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή", ολοκληρώνει η ανακοίνωση, με τη Λίβερπουλ να προσπαθεί να σώσει τις καλές μεταγραφικές σχέσεις που έχει με τη Σαουθάμπτον.

Προσπαθεί επίσης να πάρει και τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, καθώς έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μόνο έτσι έχει τύχη να τον πάρει, καθώς είναι διατεθειμένη να κάνει και ρεκόρ δαπάνης.

Chris Radburn/PA via AP

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24