ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κορυφαία ενδεκάδα του Σισέ έχει... 12 παίκτες

Η κορυφαία ενδεκάδα του Σισέ έχει... 12 παίκτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εκπομπή "Fantasy Football Club" του Sky Sports ζήτησε απ' τον Τζιμπρίλ Σισέ να αποκαλύψει την κορυφαία ενδεκάδα της καριέρας του, με τον Γάλλο επιθετικό να επιλέγει τελικά... 12 παίκτες, καθώς δεν μπορούσε να διαλέξει μεταξύ του Ζινεντίν Ζιντάν και του Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει αποχωρήσει απ' τη δράση, αλλά παραμένει ένας παίκτης με τεράστιο ενδιαφέρον για τα βρετανικά ΜΜΕ χάρη στην καριέρα που πραγματοποίησε τόσο με τη Λίβερπουλ όσο και την εθνική Γαλλίας.

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή " Fantasy Football Club" του Sky Sports και αποκάλυψε την κορυφαία ενδεκάδα της καριέρας του.

Ο 35χρονος στράικερ δυσκολεύτηκε να διαλέξει μεταξύ του Ζινεντίν Ζιντάν και του Στίβεν Τζέραρντ για τη θέση του επιτελικού μέσου, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει... δωδεκάδα αντί για ενδεκάδα, αφού τους συμπεριέλαβε και τους δύο στις επιλογές του.

Συγκεκριμένα, η σύνθεση του Γάλλου αποτελείται απ' τους: Μπαρτέζ, Τουράμ, Ντεσαγί, Μεξές, Λιζαραζού, Βιεϊρά, Μακελελέ, Ριμπερί, Ζιντάν/Τζέραρντ, Ρίισε, Ανρί.

Δείτε την ενδεκάδα:

Η κορυφαία ενδεκάδα του Σισέ έχει... 12 παίκτες

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ