ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η καρδούλα πέθανε, αυτός είναι ο πιο δημοφιλής πανηγυρισμός

Η καρδούλα πέθανε, αυτός είναι ο πιο δημοφιλής πανηγυρισμός

Οι Times έφτιαξαν σούπερ αφιέρωμα στους φετινούς πανηγυρισμούς των παικτών της Premier League. Διαβάστε πού έχει κατρακυλήσει η περίφημη καρδούλα, ποιος βρίσκεται στην κορυφή και τι γίνεται με τις επιθέσεις στο σημαιάκι του κόρνερ.

Ξεχάστε τις έρευνες για μεταγραφές και σκάνδαλα. Οι Times το πήγαν σε άλλο επίπεδο, αποφασίζοντας να δουν τα γκολ που μπήκαν φέτος της Premier League και να καταλήξουν στον πιο δημοφιλή πανηγυρισμό. Ο τίτλος του κορυφαίου ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με σκορ 50-49.

Πενήντα ποδοσφαιριστές, λοιπόν, πανηγύρισαν με ανοιχτά τα χέρια, κάνοντας τον συγκεκριμένο τρόπο τον πιο "in" στο Νησί. Στη δεύτερη θέση, με 49 εμφανίσεις ο πανηγυρισμός... βιντεοπαιχνιδιού, δηλαδή άλμα στον αέρα και υψωμένη γροθιά.

Η καρδούλα πέθανε, αυτός είναι ο πιο δημοφιλής πανηγυρισμός

Από εκεί και πέρα έχουμε τα εξής:

Στην τρίτη θέση με 27 εμφανίσεις βρέθηκε ο πανηγυρισμός: Γόνατα στο χορτάρι και γλιστράω.

Ακολουθεί με 12 εμφανίσεις αυτός που ο σκόρερ δείχνει με το δάχτυλο τον συμπαίκτη που του έδωσε την ασίστ. Δώδεκα είναι και οι φορές που έχουμε δει το "παίρνω τη μπάλα από τα δίχτυα και τρέχω στη σέντρα γιατί βιαζόμαστε".

Έξι ποδοσφαιριστές, εφέτος, στο Νησί έβαλαν γκολ και κούνησαν το δάχτυλο.

Πέντε επέλεξαν να χτυπήσουν το στήθος τους.

Πέντε έδειξαν τον ουρανό.

Τέσσερις επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές στο σημαιάκι του κόρνερ.

Και... κρατηθείτε! Μόνο τρεις σχημάτισαν καρδούλα. Ο άλλοτε κραταιός πανηγυρισμός πεθαίνει. Μόδα ήταν και πάει... Επίσης, μόνο τρεις έβγαλαν τη φανέλα τους, δείγμα του πόσο κακό έχει κάνει σε αυτόν τον τρόπο που, παλιά ήταν "must", ο κανονισμός για κίτρινη κάρτα.

Η καρδούλα πέθανε, αυτός είναι ο πιο δημοφιλής πανηγυρισμός

Από εκεί και πέρα δύο υπέδειξαν σε συμπαίκτη τους να πάρει τη μπάλα, χωρίς να πανηγυρίσουν και άλλοι δύο έκαναν τούμπες. Ο ένας ήταν ο Ομπαμεγιάνγκ και ο άλλος ο Βάρντι, ωστόσο υπάρχει μία διαφορά. Ο μεν Γκαμπονέζος πήδηξε στον αέρα, ενώ ο Άγγλος φορ έκανε τούμπα... εδάφους εδάφους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ