ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ίντερ έκανε του... κεφαλιού της κόντρα στην Μπάγερν

Η Ίντερ έκανε του... κεφαλιού της κόντρα στην Μπάγερν

Η Ίντερ επιβλήθηκε της Μπάγερν στη Σιγκαπούρη με δύο κεφαλιές του Έντερ και χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα, σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Δύο κεφαλιές του Έντερ στο 1ο ημίχρονο ήταν αρκετές ώστε η Ίντερ να επικρατήσει με 2-0 της Μπάγερν στη Σιγκαπούρη, σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με ένα μείγμα βασικών και αναπληρωματικών, με τον Κάρλο Αντσελότι να χρησιμοποιεί δύο ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παρέταξε πιο έτοιμη ενδεκάδα, ωστόσο οι "νερατζούρι" επέλεξαν παιχνίδι αναμονής και δεν προσπάθησαν να επιβάλλουν κάποιον ρυθμό.

Οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να τροφοδοτήσουν όπως θα ήθελαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον Χάμες Ροντρίγκες να έχει μικρή επιρροή στον αγώνα. Στον αντίποδα, όταν οι Ιταλοί έβγαιναν στην κόντρα, ήταν πολύ επικίνδυνοι.

Στο 8', μετά από σέντρα του Αντόνιο Καντρέβα από δεξιά, ο Έντερ έπιασε μια κεφαλιά κι έκανε το 1-0. Στο 30', μετά από μία πανομοιότυπη φάση από αριστερά και σέντρα του Ίβαν Πέρισιτς, ο πολιτογραφημένος Ιταλός με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματά του.

Στο 2ο μέρος, οι αλλαγές της Μπάγερν έφεραν στο παιχνίδι τον Χάβι Μαρτίνεθ, τον Τόμας Μίλερ και τον Ρενάτο Σάντσες, αλλά κανείς τους δεν πρόλαβε να συνεργαστεί με τον Φρανκ Ριμπερί, που είχε αποχωρήσει από το 33' λόγω τραυματισμού.

Ο Έντερ αποχώρησε στο 50' και οι Μπόρχα Βαλέρο, Καντρέβα και Ζοάο Μάριο μετά από ένα τέταρτο, με συνέπεια και η Ίντερ να παρουσιάσει νέο πρόσωπο στο 2ο ημίχρονο, αλλά όχι μεγάλες διαφορές. Η Μπάγερν είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες σε σχέση με το 1ο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να απαντήσει και όταν στο 69' αντικαταστάθηκε ο Λεβαντόβσκι, όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ (69' Χόφμαν), Ραφίνια (46' Φριντλ), Χούμελς (46' Μαρτίνεθ), Αλάμπα, Ντορς, Γκέτσε, Τολισό (46' Σάντσες), Κομάν, Ροντρίγκες (46' Μίλερ), Ριμπερί (33' Πάντοβιτς), Λεβαντόβσκι (69' Βίντσχαϊμερ)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο (84' Ανσάλντι), Σκρίνιαρ (90' Ρανόκια), Μιράντα (84' Μουρίγιο), Ναγκατόμο (90' Βαλιέτι), Κοντογκμπιά, Βαλέρο (65' Γκαλιαρντίνι), Καντρέβα (65' Μπιαμπιανί), Μάριο (66' Μπρόζοβιτς), Πέρισιτς (84' Πιναμόντι), Έντερ (50' Γκάμπριελ)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ