ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ήττα της Λίβερπουλ από μπάλα... παραλίας

Η ήττα της Λίβερπουλ από μπάλα... παραλίας

Πριν ακριβώς 8 χρόνια, η Λίβερπουλ είχε ηττηθεί στο Σάντερλαντ με ένα από τα πιο περίεργα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θυμηθείτε το σουτ του Μπεντ και τον Ρέινα να προσπαθεί να αποκρούσει μια μπάλα παραλίας (videos)

Στις 17 Οκτωβρίου 2009, δηλαδή σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια, η Σάντερλαντ είχε νικήσει 1-0 τη Λίβερπουλ χάρη σε ένα απ' τα πιο ιδιαίτερα γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Ντάρεν Μπεντ στο 5ο λεπτό έκανε το σουτ μέσα απ'την περιοχή και η μπάλα χτύπησε σε μία άλλη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, συγκεκριμένα σε μία κόκκινη μπάλα παραλίας (με το σήμα της Λίβερπουλ)!

Η μπάλα, η ποδοσφαιρική, άλλαξε πορεία προς την αριστερή πλευρά του τέρματος του Πέπε Ρέινα και κατέληξε στα δίχτυα του, ενώ ο Ισπανός τερματοφύλακας κινήθηκε δεξιά, προσπαθώντας να αποκρούσει την μπάλα παραλίας.

Αν φυσικά στον αγωνιστικό χώρο ήταν μια άλλη ποδοσφαιρική μπάλα ο διαιτητής θα είχε διακόψει το ματς, ενώ το γκολ σωστά μέτρησε κανονικά, καθώς η... μπάλα παραλίας θεωρείται φυσικό εμπόδιο.

Δείτε παρακάτω το video με τον νεαρό που πέταξε την μπάλα παραλίας στον αγωνιστικό χώρο. Φήμες αναφέρουν πως δέχτηκε μέχρι και απειλές για τη ζωή του από οπαδούς της Λίβερπουλ.

Προφανώς, το περιστατικό είχε γίνει θέμα συζήτησης για πολύ καιρό, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video από τηλεπαιχνίδι, με ερώτηση για το που βρήκε η μπάλα σε γκολ της Σάντερλαντ επί της Λίβερπουλ. Οι πιθανές απαντήσεις ήταν μπάλα παραλίας, βανάκι παγωτού και Γερμανός που κάνει ηλιοθεραπεία. Η διαγωνιζόμενη απάντησε: βανάκι παγωτού!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ