ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γκολάρα του Μέρτενς έκλεψε την παράσταση στο φιλικό Βέλγιο - Ολλανδία

Belgium's Dries Mertens passes the ball during an international soccer friendly match between Belgium and The Netherlands at the King Baudouin stadium in Brussels, Tuesday, Oct. 16, 2018. (AP Photo/Olivier Matthys)
Belgium's Dries Mertens passes the ball during an international soccer friendly match between Belgium and The Netherlands at the King Baudouin stadium in Brussels, Tuesday, Oct. 16, 2018. (AP Photo/Olivier Matthys) AP

Βέλγιο και Ολλανδία αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Πανέμορφο το γκολ των "Κόκκινων Διαβόλων" από τον Μέρτενς (VIDEO).

Δύο είναι τα σημαντικά που πρέπει να κρατήσουμε από τη φιλική αναμέτρηση του Βελγίου με την Ολλανδία.

Το πρώτο είναι το γκολ του άσου της Νάπολι, Ντρις Μέρτενς και το δεύτερο ότι οι "Οράνιε" με τον Κούμαν, πλέον,στον πάγκο τους αρνούνται να χάσουν και στα φιλικά ( σ.σ. είχαν επικρατήσει της Γερμανίας με 3-0 στο Nations League).

Οι Βέλγοι του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προηγήθηκαν στο 5', ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Γκρούνβελντ που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ασίστ στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μοίρασε στο 27' ο εξαιρετικά ανεβασμένος, Μέμφις Ντεμπάι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ