ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γκενκ νίκησε τους πάντες και έκανε την έκπληξη με Χάτζι

Lithuania's Arturas Zulpa challenges for the ball with Romania's Ianis Hagi during the UEFA Nations League soccer match between Romania and Lithuania at the Ilie Oana stadium in Ploiesti, Romania, Saturday, Nov. 17, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Lithuania's Arturas Zulpa challenges for the ball with Romania's Ianis Hagi during the UEFA Nations League soccer match between Romania and Lithuania at the Ilie Oana stadium in Ploiesti, Romania, Saturday, Nov. 17, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Ποδοσφαιριστής της Γκενκ θα είναι μέχρι το 2024 το κορυφαίο ταλέντο του ρουμανικού ποδοσφαίρου, Ιάνις Χάτζι.

Ολοκληρώθηκε το σίριαλ της υπόθεσης Ιάνις Χάτζι, καθώς ο γιος του θρύλου του ρουμανικού ποδοσφαίρου, Γκεόργκι Χάτζι υπέγραψε με την πρωταθλήτρια Βελγίου, Γκενκ συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2024.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα και σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο η μεταγραφή κόστισε 8 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους που θα πάνε στην Βιτορούλ μελλοντικά. Τον Ιάνις Χάτζι πολιόρκησαν αρκετές ομάδες μεταξύ αυτών οι Άντερλεχτ, Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και η σπουδαία Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μοσχοβίτες είχαν κάνει επίσημη κρούση στην Βιτορούλ, προσφέροντάς της 10 εκατ. ευρώ για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αλλά οι Ρουμάνοι που αξίωναν 12 εκατ. ευρώ την αρνήθηκαν και έκλεισαν το deal με την Γκενκ.

Στο Βέλγιο παρουσιάζουν την απόκτηση του Χάτζι από την πρωταθλήτρια της χώρας ως μία μεγάλη μεταγραφική επιτυχία λόγω της δημοφίλιας που απέκτησε ο παίκτης με τις εμφανίσεις τους στην ομάδα Κ20 της πατρίδας του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ