ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γκάφα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Καντέ!

Η γκάφα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Καντέ!

Ο Ενγκολό Καντέ είναι εκπληκτικός στην πρώτη του σεζόν στην Premier League με τη φανέλα της Λέστερ και το γεγονός αυτό εκθέτει ανεπανόρθωτα την... Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε το λόγο.

Η Λέστερ αγόρασε τον περασμένο Αύγουστο τον Ενγκολό Καντέ από την Καέν έναντι του ποσού των 8.000.000 ευρώ και επτά μήνες αργότερα μπορεί να αισθάνεται απολύτως δικαιωμένη για την επιλογή της, με τον Γάλλο μέσο να είναι μία από τις "αποκαλύψεις" της φετινής Premier League και να έχει καθοριστική συμμετοχή στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι.

Η γκάφα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Καντέ!

Την ίδια ώρα η ομάδα που θα πρέπει να "χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο" βλέποντας τον 24χρονο άσο να διαπρέπει στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου δεν είναι άλλη από την Ρεάλ Μαδρίτης... Όπως αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η ισπανική "El Pais" ο παίκτης θα μπορούσε να είχε καταλήξει στο "Bernabeu" πολύ νωρίτερα αφού τον είχε εντοπίσει σκάουτ όταν έπαιζε στην Καέν και τον είχε προτείνει στη διοίκηση των "μερένγκες".

Η πρότασή του όμως αυτή απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τους ανθρώπους της Ρεάλ λέγοντας τότε πως "δεν είναι διάσημος", συνεπώς δεν ταίριαζε με το προφίλ της ομάδας τους που αποτελείται συνήθως από top-class ποδοσφαιριστές.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ