ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η φοβερή ατάκα του Εμενίκε για το αν επιστρέψει στη δράση

Η φοβερή ατάκα του Εμενίκε για το αν επιστρέψει στη δράση

Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, Εμάνουελ Εμενίκε, ρωτήθηκε για το αν και πότε θα επιστρέψει στη δράση και η απάντησή του ήταν όλα τα λεφτά.

Χωρίς ομάδα παραμένει από τις 14 Νοεμβρίου ο Εμάνουελ Εμενίκε, από τότε δηλαδή που έλυσε τη συνεργασία του με τη Βέστερλο. Ο 33χρονος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Νιγηρία αυτόν τον καιρό και περιμένει να ολοκληρωθεί ένα σπουδαίο έργο που θα έχει την υπογραφή του: Ένα γενικό νοσοκομείο στη χώρα του.

Το βράδυ της Κυριακής (26/4) συμμετείχε σε live συζήτηση στο instagram και όταν ρωτήθηκε για το αν επιστρέψει στη δράση, υποστήριξε ότι θα λάβει την οριστική του απόφαση μόλις ολοκληρωθεί το νοσοκομείο.

Λίγο πριν από το τέλος της κουβέντας ρωτήθηκε ξανά για το πότε σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα και η απάντηση που έδωσε ήταν όλα τα λεφτά: " Πρώτα να πείτε στη σύζυγό μου να μη με ταΐζει τόσο. Δείτε τι μάγουλα έχω κάνει" ανέφερε ο Νιγηριανός.

Ο Εμενίκε είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό το 2017 με συμβόλαιο που ξεπερνούσε το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Χρήματα είχε πάρει και η Φενέρμπαχτσε για την πώληση του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έλαβε 2,5 εκατ. ευρώ από τους "ερυθρόλευκους" για να παραχωρήσει τον Νιγηριανό σέντερ φορ.

Με τον Ολυμπιακό έκανε δύο συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League, δύο στους ομίλους, δύο στο Κύπελλο και πέντε στο πρωτάθλημα. Σε έντεκα συμμετοχές, δηλαδή, τρία γκολ, όλα στο κύπελλο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ