ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Έβεργκραντ άφησε ελεύθερο τον Μαρτίνες

Η Έβεργκραντ άφησε ελεύθερο τον Μαρτίνες
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Τζάκσον Μαρτίνες έμεινε χωρίς ομάδα μεσούσης της σεζόν, μιας κι η κινέζικη Γκουάνγκζου Έβεργκραντ, έλυσε τη συνεργασία τους.

Ήταν μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του κινέζικου πρωταθλήματος αλλά σήμερα έμεινε επίσημα χωρίς ομάδα. Ο λόγος για τον Τζάκσον Μαρτίνες. Η Γκουάνγκζου Έβεργκραντ πήρε την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του Κολομβιανού, με τον παίκτη να είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετέβη στην Κίνα από την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2016 για το ποσό των 42 εκατομμυρίων ευρώ, προσπαθεί να ανακάμψει από τον σοβαρό τραυματισμό του εδώ και έναν χρόνο, έχοντας δώσει το τελευταίο επίσημο παιχνίδι τον Οκτώβριο του 2016.

Σύμφωνα με τη "Marca", ο διεθνής επιθετικός σκόπευε να επιστρέψει στην Γκουάνγκζου για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να βρει μέσα στους επόμενους μήνες φόρμα, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στην κινέζικη Super League, μετά από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Λαβωμένος" από τους τραυματισμούς, ο Κολομβιανός δεν μπόρεσε να δείξει με τη φανέλα της Έβεργκραντ όσα απέδειξε στην Πόρτο, αφού έπαιξε μόλις σε 16 παιχνίδια, σημειώνοντας τέσσερα γκολ.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ