ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Εθνική Αλβανίας θέλει για προπονητή τον Φιλίπο Ιντζάγκι

AC Milan coach Filippo Inzaghi waves to supporters before a serie A soccer match between Sassuolo and AC Milan at Reggio Emilia's Mapei stadium, Italy, Sunday, May 17, 2015. (AP Photo/Marco Vasini)
Ιντζάγκι AP

Η Ομοσπονδία της Αλβανίας φιλοδοξεί να φέρει Ιταλό προπονητή στη θέση του Ιταλού Τζάνι Ντε Μπιάζι και Νο1 στη λίστα είναι ο νυν τεχνικός της Βενέτσια, Φιλίπο Ιντζάγκι.

Ο Τζάνι Ντε Μπιάζι αποτελεί παρελθόν για την Εθνική Αλβανίας. Ύστερα από έξι χρόνια ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε, παραχωρώντας προ ημερών κοινή έκτακτη συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας, Αρμάντο Ντούκα.

Ο τελευταίος θέλει να συνεχίσει στο ίδιο... μοτίβο, να πορευτεί δηλαδή η Εθνική ομάδα της χώρας εκ νέου με Ιταλό προπονητή. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ντούκα επικοινώνησε με τον μάνατζερ Τούλιο Τίντι, με σκοπό να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Φιλίπο Ιντζάκι!

Ο 43χρονος είναι προπονητής της Βενέτσια, η οποία τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στη Serie B. Ο πρώην διεθνής επιθετικός φέρεται να βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική που του παρουσιάστηκε και τις επόμενες μέρες θα σημειωθούν εξελίξεις.

Ο "Πίπο" έχει δουλέψει και στη Μίλαν, με τη φανέλα της οποίας όταν αγωνιζόταν σε αυτή έπαιξε σε 300 παιχνίδια και σημείωσε 126 γκολ!

(AP Photo/Marco Vasini)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ