ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιθυμία του Ρονάλντο για επιστροφή στην Αγγλία

Portugal's Cristiano Ronaldo controls the ball, during a training session in St. Petersburg, Russia, Friday, June 23, 2017. Portugal will play New Zealand in a Confederations Cup, Group A soccer match scheduled for Saturday. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Portugal's Cristiano Ronaldo controls the ball, during a training session in St. Petersburg, Russia, Friday, June 23, 2017. Portugal will play New Zealand in a Confederations Cup, Group A soccer match scheduled for Saturday. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως επιθυμεί την επιστροφή του στην Αγγλία και το έδειξε για μία ακόμα φορά. Διαβάστε για ποιο λόγο ο Πορτογάλος σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο.

Μπορεί με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2009 να έχει κατακτήσει τα πάντα, παρ' όλα αυτά στο μυαλό του βρίσκεται η επιστροφή στην Αγγλία και φέρεται να το επιθυμεί για τα καλά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει το λόγο που θέλει να γυρίσει στο "Νησί" και να μη μείνει για πάντα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα μπλεξίματά του το τελευταίο διάστημα.

Η αποκάλυψη της "Cadena Ser" αναφέρει ότι ο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον των δικαστικών αρχών για την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ, έκανε σύγκριση Αγγλίας και Ισπανίας.

"Θυμάμαι όταν έφθασα στην Αγγλία και μου εξήγησαν πως λειτουργούν τα πράγματα. Όταν έφθασα στο Μάντσεστερ σε ηλικία 18 ετών με ενημέρωσαν ότι η ρύθμιση των χρεών, ήταν το καλύτερο μέσο που διέθετα, κάτι που έκαναν και με τους υπόλοιπους παίκτες.

Στην Ισπανία πρέπει να πληρώνεις περισσότερο για να αποφύγεις τα προβλήματα. Δεν είχα ποτέ παρόμοια θέματα στην Αγγλία και για αυτό θα ήθελα να επιστρέψω εκεί.

Πάντα πλήρωνα τους φόρους στην Αγγλία όπως και στην Ισπανία και πάντα θα το κάνω. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, ψάξτε στο Google και θα μάθετε τα πάντα για μένα και πόσα χρήματα κερδίζω", δήλωσε ο 32χρονος Πορτογάλος άσος της Ρεάλ.

AP Photo/Dmitri Lovetsky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ