ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ειρωνεία του Λίνεκερ για τον έλεγχο του VAR στην απόκρουση πέναλτι του Αντριάν

Η ειρωνεία του Λίνεκερ για τον έλεγχο του VAR στην απόκρουση πέναλτι του Αντριάν

Ο Γκάρι Λίνεκερ, με το γνωστό του στυλ και χιούμορ, ειρωνεύτηκε τους ανθρώπους που είχαν τον έλεγχο του VAR, διότι θα έπρεπε να δουν ότι ο Αντριάν δεν ακουμπούσε το ένα του πόδι πάνω στη γραμμή του τέρματος στο τελευταίο πέναλτι.

Το VAR έχει μπει για τα καλά στην ποδοσφαιρική ζωή και σε γενικές γραμμές αποδίδει δικαιοσύνη, αφού διορθώνονται πολλά λάθη. Εντούτοις, υπάρχουν και φάσεις που ξεφεύγουν, όπως στην απόκρουση πέναλτι του Αντριάν στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Βάσει κανονισμού, η εκτέλεση του Έιμπραχαμ θα έπρεπε να επαναληφθεί, διότι ο τερματοφύλακας οφείλει να έχει το ένα πόδι πάνω στη γραμμή, προτού αποφασίσει σε ποια πλευρά θα πέσει. Ο Ισπανός γκολκίπερ της Λίβερπουλ δεν ακουμπούσε κανένα πόδι στη γραμμή, άρα θα έπρεπε να χτυπηθεί και πάλι το πέναλτι. Αυστηρό μεν, αλλά έτσι λέει ο κανονισμός.

Ο Γκάρι Λίνεκερ, με το γνωστό του στυλ, ειρωνεύτηκε τους ανθρώπους στο δωμάτιο ελέγχου του VAR, αναφέροντας πως "τελείωσε τόσο αργά το ματς, που μάλλον είχαν πάει για ύπνο", θέλοντας να καυτηριάσει πως δεν ενημέρωσαν τον διαιτητή να σφυρίξει επανάληψη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ