ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Η Αργεντινή εξαρτάται απ' τον Μέσι 10 φορές περισσότερο απ' τον Μαραντόνα του 1986"

Argentina's Sergio Aguero, right, and Lionel Messi attends a training session at the City Football Academy, in Manchester, England, Tuesday March 20, 2018. Argentina will play Italy in an international friendly on Friday. (Dave Howarth//PA via AP)
Argentina's Sergio Aguero, right, and Lionel Messi attends a training session at the City Football Academy, in Manchester, England, Tuesday March 20, 2018. Argentina will play Italy in an international friendly on Friday. (Dave Howarth//PA via AP) DAVE HOWARTH//PA VIA AP

Ο Πέδρο Πασκούλι τόνισε μετά τη συντριβή της Αργεντινής απ' την Ισπανία, πως σήμερα η ομάδα εξαρτάται 10 φορές περισσότερο απ' τον Μέσι, σε σχέση με το πόσο εξαρτιόταν το 1986 απ' τον Μαραντόνα

Η Αργεντινή γνώρισε μία απ' τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία της το βράδυ της Τρίτης (27/3) στη Μαδρίτη, με τον Λιονέλ Μέσι να παρακολουθεί απ' την εξέδρα τους συμπαίκτες του στην εθνική να χάνουν με 1-6 απ' την Ισπανία.

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού και αποδείχθηκε περίτρανα πως η "albiceleste" έχει σοβαρό πρόβλημα χωρίς αυτόν στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η δήλωση του Πέδρο Πασκούλι μετά το ματς. "Η Αργεντινή σήμερα εξαρτάται απ' τον Μέσι 10 φορές περισσότερο απ' ότι εμείς εξαρτιόμασταν απ' τον Μαραντόνα το 1986", τόνισε ο 57άχρονος, ο οποίος φυσικά ήταν στην ομάδα που είχε κατακτησει το Παγκόσμιο Κύπελλο του '86 στο Μεξικό.

Ο Ρικάρντο Λα Βόλπε, τερματοφύλακας που έχει κατακτήσει το Μουντιάλ του 1978 με την Αργεντινή (αναπληρωματικός), τόνισε: "Για να παίξει ο Μέσι όπως παίζει με την Μπαρτσελόνα, θα πρεπεί και στην εθνική να έχει συμπαίκτες με την ικανότητα που έχει στην Μπαρτσελόνα", ενώ πρόσθεσε για την κατάρρευση στο δεύτερο 45άλεπτο στη Μαδρίτη: "Είναι ξεκάθαρο. Τα ματς είναι 90 λεπτά, όχι 45. Η Αργεντινή πρέπει να το μάθει αυτό".

Dave Howarth//PA via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ