ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόκρουση που οδήγησε στον θάνατο...

Η απόκρουση που οδήγησε στον θάνατο...

Η επέμβαση του Ντανίλο στην τελευταία φάση του ημιτελικού με την Σαν Λορένσο είχε δώσει την πρόκριση στην Σαπεκοένσε. Σήμερα, ο 31χρονος πορτιέρε είναι ανάμεσα στους νεκρούς της αεροπορικής τραγωδίας (video)

Πριν πέντε ημέρες Ντανίλο ήταν ο ήρωας της Σαπεκοένσε, με την φοβερή επέμβαση που έκανε στο 4ο λεπτό και τελευταίο των καθυστερήσεων του 2ου ημιτελικού με την Σαν Λορένσο. Το παιχνίδι στην Αργεντινή είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 και η ρεβάνς ήταν κολλημένη στο 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν με κάθε τρόπο την αντίπαλη εστία, έχοντας την τελευταία τους ευκαιρία για πρόκριση στο 94'. Ο Ντανίλο όμως με ενστικτώδης αντίδραση έδιωξε την μπάλα με το δεξί πόδι πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα και δώσει την πρόκριση στην Σαν Λορένσο.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε αμέσως μετά προκαλώντας έκρηξη χαράς στον κόσμο και τους ανθρώπους της Σαπεκοένσε που μόλις είχαν κάνει πραγματικότητα ένα άπιαστο όνειρο. Δυστυχώς η μοίρα έδειξε το χειρότερο πρόσωπό της στην βραζιλιάνικη ομάδα, μόλις πέντε ημέρες αργότερα.

Ο Ντανίλο, ο ήρωας της Σαπεκοένσε, ήταν ανάμεσα στους νεκρούς της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία όπου σχεδόν ολόκληρη η ομάδα ξεκληρίστηκε στο ταξίδι για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι εκείνη η φάση στο τελευταίο λεπτό, μέσα από μια σειρά γεγονότων στη συνέχεια, θα οδηγούσε τον ίδιο τον ήρωα και τους συμπαίκτες του στον θάνατο...

Δείτε τι έγινε στο 94ο λεπτό της ρεβάνς:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ