ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση του Νεϊμάρ στην καταγγελία για βιασμό

PSG's Neymar controls the ball during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar controls the ball during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP

Με VIDEO στο Instagram, ο Νεϊμάρ απάντησε στις κατηγορίες για βιασμό, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα και φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι του έστειλε η γυναίκα που τον κατήγγειλε.

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο Νεϊμάρ έπειτα από καταγγελία κοπέλας από το Σάο Πάουλο ότι ο Βραζιλιάνος υπό την επήρρεια μέθης είχε δια της βίας σεξουαλική επαφή μαζί της. Η γυναίκα θέλλησε να κρατήσει την ανωνυμία της και ισχυρίζεται πως είχε κανονίσει να συναντηθεί μαζί του στις 15 Μαΐου στο Παρίσι, έχοντας συνεννοηθεί μαζί του μέσω των social media.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έγινε επιθετικός και είχαν σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της. Ο Νεϊμάρ με VIDEO στο Instagram απάντησε στις κατηγορίες, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα και φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι του έστειλε η συγκεκριμένη ανώνυμη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό.

"Οποιος με ξέρει, γνωρίζει τη συμπεριφορά μου και πως ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας ακόμα πως "ελπίζω οι ερευνητές να διαβάσουν τα μηνύματα και να δουν τι συνέβη".

Στο VIDEO συμπεριέλαβε μηνύματα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες και τονίζει πως του τα έστειλε στο WhatsApp η ίδια μερικές ημέρες μετά τη συνάντησή τους.

Οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ ανέφεραν σε δήλωσή τους: "Αν και τον εξέπληξαν τα νέα, τα γεγονότα ήταν γνωστά στον παίκτη και την ομάδα του, δεδομένου ότι πριν λίγες ημέρες υπήρξε θύμα απόπειρας εκβιασμού από δικηγόρο από το Σάο Πάουλο, ο οποίος είπε ότι εκπροσωπούσε το φερόμενο ως θύμα.

Απορρίπτουμε τις κατηγορίες και πάνω απ' όλα την έκθεση στα ΜΜΕ μιας εξαιρετικά αρνητικής κατάστασης. Ολες οι αποδείξεις της απόπειρας εκβιασμού και του μη βιασμού θα κατατεθούν στις αστυνομικές αρχές σύντομα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ