ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αγγλία υπέταξε την Ελβετία παρά τις εννέα αλλαγές

Η Αγγλία υπέταξε την Ελβετία παρά τις εννέα αλλαγές
AP PHOTO/ RUI VIEIRA

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έβαλε τα... δεύτερα για την Αγγλία, όμως κατάφερε να νικήσει την Ελβετία σε φιλικό παιχνίδι στο Λέστερ.

Η Αγγλία παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, όμως κατάφερε να υποτάξει με 1-0 μία φορμαρισμένη Ελβετία σε φιλική αναμέτρηση στο "Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ" του Λέστερ. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μάρκους Ράσφορντ στο 54' με σουτ εντός μικρής περιοχής, μένοντας αμαρκάριστος μετά από σέντρα - γέμισμα του Κάιλ Γουόκερ.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πραγματοποίησε εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα η οποία ηττήθηκε στο "Γουέμπλεϊ" από την Ισπανία στην πρεμιέρα του Nations League, ωστόσο στο 1ο ημίχρονο η απόδοση ήταν αρκετά άσχημη.

Μάλιστα, ο Τζερντάν Σακίρι είχε δοκάρι μετά από μία κακή πάσα του Τζακ Μπάτλαντ και τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν κυλήσει διαφορετικά, αν οι Ελβετοί, που προέρχονταν από θρίαμβο 6-0 στην Ισλανδία, έπαιρναν το προβάδισμα.

ΑΓΓΛΙΑ (3-1-4-2): Μπάτλαντ, Γουόκερ, Ταρκόβσκι, Μαγκουάιρ, Ντάιερ, Αλεξάντερ Άρνολντ, Λόφτους Τσικ, Ντελφ, Ρόουζ, Ράσφορντ, Γουέλμπεκ

ΕΛΒΕΤΙΑ (3-5-1-1): Ζόμερ, Σαρ, Τζουρού, Ακαντζί, Λίχτσταϊνερ, Ζακαριά, Τζάκα, Φρόιλερ, Ροντρίγκεθ, Σακίρι, Γκαβράνοβιτς

Photo credits: AP Photo/ Rui Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ