ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H 7χρονη τραγουδίστρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his debut goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his debut goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Οι Γκάλαξι επικράτησαν 3-0 των Σιάτλ Σάουντερς όμως ούτε η νίκη τους, ούτε το ότι σκόραρε ο Ιμπραχίμοβιτς ήταν το κυρίαρχο γεγονός. Μία επτάχρονη που τραγούδησε τον ύμνο των ΗΠΑ ήταν "όλα τα λεφτά" (VIDEO).

Μετά από δύο σερί βαριές ήττες, οι Λος Άντζελες Γκάλαξι επέστρεψαν στις επιτυχίες και το έκαναν με εμφατικό τρόπο καθώς επιβλήθηκαν 3-0 των Σιάτλ Σάουντερς με το 18ο φετινό γκολ στο πρωτάθλημα από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Το εντυπωσιακό είναι πως παρά την εξαιρετική εμφάνιση του "Ίμπρα" και της παρέας του, το περισσότερο χειροκρότημα δεν έπεσε μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή (ως επιβράβευση στην ομάδα των Γκάλαξι από τον κόσμο τους) αλλά πριν καν έχουμε το πρώτο λάκτισμα στο "StubHub Center".

Για αυτό η "ευθύνη" βαραίνει αποκλειστικά μία 7χρονη που τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο ως σταρ και άφησε άπαντες άναυδους και κατενθουσιασμένους, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να την χαρακτηρίζει μάλιστα MVP του αγώνα μέσω ποσταρίσματος που έκανε στην προσωπική σελίδα του στο Twitter.

Πώς συνέβη να βρεθεί η 7χρονη μπροστά στο μικρόφωνο και να δώσει αυτό το μουσικό ρεσιτάλ (φορώντας μάλιστα τη φανέλα των Γκάλαξι); Πήρε μέρος σε έναν σχετικό διαγωνισμό που έγινε και ήταν η μεγάλη νικήτρια, με την ομάδα του Λος Άντζελες από την πλευρά της να κάνει λόγο για μία από τις πιο "δυνατές" ερμηνείες που έχουν ακουστεί ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ