ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H 7χρονη αοιδός "τρέλανε" τον Ιμπραχίμοβιτς και με δώρο γενεθλίων!

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his debut goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his debut goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Την πιο γλυκά ευχή για τα 37α γενέθλιά του, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς την έλαβε από 7χρονη τραγουδίστρια! Δεν του είναι μάλιστα καθόλου άγνωστη αφού πριν λίγες ημέρες την είχε βγάλει... MVP αγώνα (VIDEO)!

Όσοι είναι μεγάλοι φαν του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και δεν χάνουν ούτε... τελεία από τα πεπραγμένα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, τότε σίγουρα το όνομα "Μαλέα Έμμα" τους λέει πολλά.

Δεν είναι άλλη από την 7χρονη που πήρε το μικρόφωνο πριν από την έναρξη του πρόσφατου αγώνα των Γκάλαξι με τους Σιάτλ Σάουντερς και άφησε άπαντες άναυδους με τον εκπληκτικό τρόπο με τον οποίο τραγούδησε το εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

Ο "Ίμπρα" (τον οποίο ο τηλεοπτικός φακός τσάκωσε να μένει εκστασιασμένος την ώρα που τραγουδούσε τον αμερικανικό ύμνο) την χαρακτήρισε MVP του συγκεκριμένου αγώνα στο φινάλε του, μέσω ανάρτησής του στο Twitter, και τώρα ήρθε η μικρή Μαλέα ήρθε να τον αποτρελάνει!

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του MLS στο Twitter, έδωσε ευχές στον Σουηδό σούπερ σταρ που συμπληρώνει απόψε (3/10) τα 37 του χρόνια ενώ παράλληλα του έστειλε το εξής σπέσιαλ μήνυμα: "Χρόνια πολλά Ζλάταν. Εσύ είσαι το λιοντάρι αλλά τώρα είμαι εγώ".

Η πιτσιρίκα πέρα από εξαιρετικά ταλαντούχα είναι και λεοντόκαρδη, δεν συμφωνείτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ