ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γουλβς - Λίβερπουλ 2-1: Οι "λύκοι" απέκλεισαν τον Μίλνερ και την παρέα του

Wolverhampton's Ruben Neves, left, celebrates after scoring his sides second goal during the English FA Cup third round soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Jan. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton's Ruben Neves, left, celebrates after scoring his sides second goal during the English FA Cup third round soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Jan. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGES/AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Γουλβς με δυο πανέμορφα γκολ των Χιμένεθ και Νέβες επιβλήθηκε με 2-1 της Λίβερπουλ και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας.

Την ήττα με 2-1 από τη Γουλβς για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας γνώρισε η Λίβερπουλ που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι με δυο εξαιρετικά τέρματα των Χιμένεθ και Νέβες έφτασαν στην επικράτηση ενώ η ομάδα του Κλοπ που έπαιξε με αρκετές αλλαγές δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση ακόμα και μετά την είσοδο των Σαλάχ και Φιρμίνιο στο ματς.

Ο Κλοπ παρέταξε τη Λίβερπουλ χωρίς τους Άλισον, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Χέντερσον, Βαινάλντουμ ενώ είχε στον πάγκο τους Σαλάχ, Φιρμίνιο και Μανέ με τον τελευταίο μάλιστα να μην αγωνίζεται. Από την άλλη πλευρά και η Γουλβς είχε κάποιες αλλαγές στο αρχικό της σχήμα αλλά όχι όσες και οι "κόκκινοι".

Ο Γερμανός τεχνικός μάλιστα είδε μόλις στο 5' τον Λόβρεν να αφήνει λόγω τραυματισμού το ματς και στο παιχνίδι μπήκε ο 16χρονος Χόβερ.

Η Λίβερπουλ μπήκε καλά στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Στο 38' ο Χιμένεθ βγήκε από τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή νικώντας τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κλοπ έφτασε στην ισοφάριση στο 51' με πανέμορφο σουτ του Οριγκί αλλά η Γουλβς με τρομερό σουτ του Νέβες πήρε ξανά το προβάδισμα στο 55'. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν και σε τρίτο γκολ στο 62' αλλά το σουτ του Χιμένεθ έφυγε λίγο έξω.

Οι "κόκκινοι" έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 69' αλλά το φάουλ που εκτέλεσε ο Σακίρι χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία η μπάλα απομακρύνθηκε.

Στο επόμενο λεπτό ο Κλοπ έριξε στο ματς τους Σαλάχ και Φιρμίνιο αλλά και πάλι η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Γουλβς: Ρούντι, Μπένετ, Κόντι, Μπόλι, Τζόνι Κάστρο (75' Ντόχερτι), Ντεντόνκερ, Νέβες, Βίναγκρε, Μουτίνιο, Χιμένεθ (83' Έλντερ Κόστα), Ζότα (52' Καβαλέιρο).

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Καμάτσο, Λόβρεν (6' Χόβερ), Φαμπίνιο, Μορένο, Τζόουνς (70'΄Τζόουνς), Μίλνερ, Κειτά, Σακίρι, Στάριτζ (70' Σαλάχ), Οριγκί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ