ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Gold Cup: Τεσσάρα οι ΗΠΑ στην Γουιάνα, νίκησε ο Παναμάς το Τρίνινταντ και Τομπάγκο

United States' Tyler Boyd, left, celebrates his goal against Guyana with fans as teammate Gyasi Zardes follows during the second half of a CONCACAF Gold Cup soccer match Tuesday, June 18, 2019, in St. Paul, Minn. (AP Photo/Andy Clayton-King)
United States' Tyler Boyd, left, celebrates his goal against Guyana with fans as teammate Gyasi Zardes follows during the second half of a CONCACAF Gold Cup soccer match Tuesday, June 18, 2019, in St. Paul, Minn. (AP Photo/Andy Clayton-King) AP

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επικράτησαν της Γουιάνα με 4-0, ενώ ο Παναμάς με 2-0 του Τρίνινταντ και Τομπάγκο στην πρεμιέρα τους στο Gold Cup.

Πρεμιέρα στον 4ο όμιλο του Gold Cup με τα ζευγάρια που συγκρούστηκαν να ήταν τα εξής: ΗΠΑ εναντίον Γουιάνα και Παναμάς απέναντι στο Τρίνινταντ και Τομπάγκο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, λοιπόν, επικράτησαν με 4-0 του αντιπάλου τους χάρη στα γκολ των Αριόλα στο 28' (1-0), Μπόιντ στο 51' και στο 81' (2-0, 4-0), ενώ στο 55' ο Ζαρντές είχε κάνει το 3-0.

Από την άλλη ο Παναμάς βρίσκοντας χώρους στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ απέναντι στο Τρίνινταντ και Τομπάγκο. Το πρώτο γκολ των νικητών ήρθε από τον Κρούπερ στο 53' και το δεύτερο στο 69' από τον Μπαρτσένας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ