ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκριεζμάν: "Το μέλλον μου θα ξεκαθαρίσει πριν το Μουντιάλ"

Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν, όπως αποκάλυψε ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης σε συνέντευξη του στην "Equipe".

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στους κόλπους των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, με το όνομα του να φιγουράρει στις λίστες αρκετών συλλόγων ανά την Ευρώπη.

Ο Γάλλος σε συνέντευξη του στην " Equipe" αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά και στην πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας με τους "τρικολόρ".

Το όνομα του έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες. Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του. Το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να ολοκληρώνεται το 2022, όμως, ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον.

"Θέλω να ταξιδέψω στη Ρωσία χωρίς άγχος. Το μέλλον μου θα έχει ξεκαθαρίσει πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είπα στην αδερφή μου, είτε μείνω στην Ατλέτικο είτε όχι, πως η υπόθεση θα έχει λυθεί πριν. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι πως όλοι με ρωτάνε γι' αυτό το θέμα", ανέφερε, εντείνοντας την αγωνία στις τάξεις της ομάδας του, αλλά και στους υποψήφιους αγοραστές του.

"Θέλω να κατακτήσω το Μουντιάλ ή το Champions League, τότε θα έρθει και η Χρυσή Μπάλα, αν έρθει", δήλωσε για τις φιλοδοξίες του, χωρίς αυτές να αποτελούν προτεραιότητα μπροστά στο καλό της ομάδας.

"Είμαι μέλος ενός γκρουπ και προτιμώ να κατακτήσουμε μια ομαδική διάκριση, παρά μια ατομική. Για παράδειγμα, είναι καλύτερη μια κατάκτηση πρωταθλήματος παρά το βραβείο του πρώτου σκόρερ".

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ