ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολάρα με μαγικό φάλτσο από απευθείας εκτέλεση κόρνερ

Γκολάρα με μαγικό φάλτσο από απευθείας εκτέλεση κόρνερ

Ο Λεάντρο Καρβάλιο κατάφερε να κάνει το όνομά του να φιγουράρει σε όλα τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, χάρη σε ένα φανταστικό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στον αγώνα Κορίνθιανς - Σεαρά (VIDEO).

Τέτοια γκολ τα συναντάμε συνήθως στα videogames, ωστόσο στον αγώνα της Κορίνθιανς με την Σεάρα για το πρωτάθλημα Βραζιλίας το βράδυ του Σαββάτου, το ποδοσφαιρικό κοινό αντιλήφθηκε πως μπορούν να συμβούν και στην πραγματικότητα. Αρκεί κάποιος να έχει ικανότητα αλλά και έμπνευση.

Στοιχεία που ο Λεάντρο Καρβάλιο της Σεαρά τα είχε σε μεγάλο βαθμό. Με το σκορ στο 2-1 εις βάρος της ομάδας του και με το ρολόι να σημαδεύει το δεύτερο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, επιχείρησε να νικήσει τον γκολκίπερ της Κορίνθιανς με έναν απίστευτο τρόπο και το πέτυχε.

Βλέποντάς τον να είναι ελαφρώς έξω από τη γραμμή της εστίας του, ο Καρβάλιο έβαλε εξωτερικό φάλτσο στο κόρνερ που επιχείρησε από τη δεξιά πλευρά και δικαιώθηκε, με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ που επιχείρησε να φέρνει το 2-2 και να χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας στην Σεαρά στην έδρα της Κορίνθιανς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ 1' 42'' ΤΟΥ VIDEO:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ