ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολ που... βόλεψε δύο ομάδες αντικείμενο έρευνας στη Δανία

Γκολ που... βόλεψε δύο ομάδες αντικείμενο έρευνας στη Δανία

Έρευνα για να διαπιστωθεί αν η Σεντερίσκε δέχθηκε εσκεμμένα γκολ στο 90' για να χάσει από τη Μίντιλαντ άνοιξαν οι ποδοσφαιρικές αρχές της Δανίας (video).

Η τελευταία αγωνιστική της Superliga πριν από τον διαχωρισμό της σε γκρουπ τίτλου και υποβιβασμού προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη Δανία. Η Μίντιλαντ, που διεκδικεί το πρωτάθλημα, επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Σεντερίσκε, που θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό, χάρη σε γκολ στο 90ό λεπτό, το οποίο κρίνεται ύποπτο από τις ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας.

Το παιχνίδι ήταν στο 1-1 μέχρι τα τελευταία λεπτά, όταν οι γηπεδούχοι ξεχύθηκαν στην αντεπίθεση, χωρίς να βρουν απέναντί τους μεγάλη αντίσταση από τους φιλοξενούμενους. Ο Γκούσταβ Βίκχαϊμ έγραψε το 2-1 και έφερε την ομάδα του στην κορυφή, ισόβαθμη με την Μπρόντμπι. Με την ήττα, η Σεντερίσκε έμεινε στην 8η θέση και θα τοποθετηθεί σε πιο εύκολο γκρουπ για τη μάχη της παραμονής σε σχέση με την 7η θέση που θα καταλάμβανε με την ισοπαλία.

Το διαδίκτυο πήρε "φωτιά" μετά από το τέρμα της Μίντιλαντ και τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας άνοιξε έρευνα εις βάρος της Σεντερίσκε. "Προφανώς και εξετάσαμε το αποτέλεσμα του αγώνα, ειδικά το τέλος της αναμέτρησης. Φυσικά παρατηρήσαμε και τις δηλώσεις που έγιναν από την Σεντερίσκε και αποφασίσαμε να ανοίξουμε έρευνα. Είναι ιδιαίτερα ύποπτο, δικαιολογημένα ή όχι, να υπάρχει τέτοια φημολογία εις βάρος της Σεντερίσκε ότι θα έχανε τον αγώνα. Γι' αυτό επιλέξαμε να το εξετάσουμε", δήλωσε ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής, Γενς Χιόρτσκοβ, στο "TV 2 Sport".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ