ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολ 15, προτάσεις πολλές για Μήτρογλου

Γκολ 15, προτάσεις πολλές για Μήτρογλου

Η Φούλαμ έχει προτάσεις από όλον τον πλανήτη για τον Μήτρογλου, με την Μπενφίκα πάντως να έχει το δικαίωμα αγοράς του μέχρι 31 Μαΐου. Ο Έλληνας άσος έχει 15 γκολ και όχι 16 όπως κάποιοι λανθασμένα εκτιμούν. Δείτε γιατί...

Σύμφωνα με την υπεύθυνη επικοινωνίας της Φούλαμ, Σάρα Μπρουκς, ο αγγλικός σύλλογος έχει δεχτεί κρούσεις για την πώληση του Κώστα Μήτρογλου από αρκετούς συλλόγους ανά τον πλανήτη.

Απέκλεισε φυσικά το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την φανέλα της Φούλαμ ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, καθώς δεν ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στην Championship (B' κατηγορία), με την ίδια να τονίζει ο διεθνής άσος δεν είναι για αυτό το επίπεδο, αλλά για το κορυφαίο.

Η Μπενφίκα είχε αποκτήσει δανεικό με 800.000 ευρώ τον Μήτρογλου και μέχρι τις 31 Μαΐου έχει την δυνατότητα να αποκτήσει 100% τα δικαιώματά του με 7.000.000 ευρώ.

Ο "Μητρογκόλ" το βράδυ της Δευτέρας πέτυχε το 15ο τέρμα του στο φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα. Από τις 12 Δεκέμβρη και έπειτα υπάρχει ένα μπέρδεμα με τα γκολ του. Αυτή στην στιγμή αρκετοί εκτιμούν πως έχει 16, αλλά κάνουν λάθος, έχει 15 γκολ.

Στις 12 Δεκέμβρη λοιπόν η Μπενφίκα νίκησε 4-2 στην έδρα της Βιτόρια Σετούμπαλ. Ο Μήτρογλου πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 54', αλλά το τέταρτο δεν είναι δικό του, είναι 100% αυτογκόλ του τερματοφύλακα, Ρικάρντο.

Από το σουτ του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, εν συνεχεία στο πόδι του Ρικάρντο και κατέληξε στα δίχτυα του. Αυτογκόλ χωρίς κάποια περαιτέρω συζήτηση...

Γκολ 15, προτάσεις πολλές για Μήτρογλου

Ναι, η πορτογαλική ομοσπονδία λέει 16. Κάνει λάθος, όπως και στην περίπτωση του Ραφαέλ Μαρτίνς, που αναφέρει ότι έχει 17 γκολ, ενώ έχει σημειώσει 14!

Δεν χρειαζόμαστε άλλωστε την ομοσπονδία για να μας πει πότε ένα γκολ χρεώνεται αυτογκόλ, ενώ φυσικά δεν είμαστε οι μόνοι που ξέρουν τα βασικά στους κανονισμούς. Παρακάτω είναι ο πίνακας των σκόρερς από "A Bola" και "Soccerway", μέσα τα οποία επίσης σωστά έχουν τον Μήτρογλου στα 15 γκολ...

Γκολ 15, προτάσεις πολλές για Μήτρογλου
Γκολ 15, προτάσεις πολλές για Μήτρογλου
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ