ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαρσία: "Ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό"

Γκαρσία: "Ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό"

Ο Ματέο Γκαρσία παρουσιάστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα και στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι αποδέχθηκε την πρόταση των Σέρβων, γιατί έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Ο αριθμός 11 λόγω Άρη, η αγκαλιά με Μάριν, Κάνιας και Μιλόγεβιτς.

Το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ματέο Γκαρσία εκτυλίχθηκε την Κυριακή (18/8), καθώς ο Αργεντινός τελικά υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα κι όχι στον Ολυμπιακό.

Τη Δευτέρα (19/8) παρουσιάστηκε από την ομάδα του Βελιγραδίου και υποστήριξε ότι η επιλογή του κρίθηκε με βάση το ενδιαφέρον που έδειξε η σερβική ομάδα, το οποίο υποστήριξε ότι ήταν μεγαλύτερο σε σχέση με το αντίστοιχο των Πειραιωτών.

Εξήγησε ότι διάλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 11 στην πλάτη γιατί ήταν η αντίστοιχη που φόρεσε με τον Άρη - ως δανεικός από τη Λας Πάλμας την περυσινή σεζόν - και τα πήγε πολύ καλά στη σεζόν που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ερυθρό Αστέρα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Είναι μεγάλη ομάδα κι αυτό ήταν το κλειδί για να έρθω. Είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός είναι επίσης μεγάλη ομάδα, αλλά κι ο Ερυθρός Αστέρας είναι στο ίδιο επίπεδο. Το ενδιαφέρον που έδειξε ο Ερυθρός Αστέρας και ο προπονητής του ήταν μεγαλύτερο από του Ολυμπιακού, γι' αυτό και αποδέχθηκα την πρόταση. Επέλεξα τον αριθμό 11 γιατί αυτόν φορούσα πέρυσι στον Άρη και τα πήγα καλά".

Ο Ματέο Γκαρσία προπονήθηκε κιόλας με την ομάδα της γειτονικής χώρας. Τον υποδέχθηκε ο αρχηγός της και πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, ενώ είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Ισπανό μέσο, Χοσέ Κάνιας, με τον οποίον τέθηκαν αντίπαλοι πέρυσι στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Στο γραφείο του τον συνάντησε πριν ξεκινήσει η προπόνηση ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα και πρώην του Πανιώνιου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δείτε το video:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ