ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάρι Νέβιλ: "Ο Ραιόλα είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο"

Valencia's head coach Gary Neville waits for the start of a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Jan. 3, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz)
Valencia's head coach Gary Neville waits for the start of a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Jan. 3, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο παλαίμαχος μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιτέθηκε με δηλώσεις του στο Μίνο Ραιόλα, εκπρόσωπο του Πολ Πογκμπά, τονίζοντας πως οι τρόποι με τους οποίους λειτουργεί αποτελούν ντροπή για το ποδόσφαιρο.

Αρκετή συζήτηση σήκωσε το καλοκαίρι η μεταγραφή η όχι του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Γάλλο για αρκετό χρονικό διάστημα να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά τελικά να μην πραγματοποιείται η μετακίνηση του Γάλλου μέσου.

Ο Γκάρι Νέβιλ με δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο επιτέθηκε στο Μίνο Ραιόλα, εκπρόσωπο του Πολ Πογκμπά, για τη συμπεριφορά του και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στη διάρκεια μιας μεταγραφής.

"Ο ατζέντης του (Μίνο Ραιόλα) είναι ντροπή και αποτελεί ντροπή σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να σταματήσουν να δουλεύουν μαζί του. Δεν έχει τις αξίες που πρέπει και που θέλει κάποιος σε μια ομάδα".

Είπε αρχικά και συνέχισε:

"Η άποψη μου είναι πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρέπει να διαπραγματεύεται μαζί του. Θα προσπαθήσει να φτιάξει τη μεταγραφή για τον παίκτη του και θα προσπαθήσει να πάρει μέρος στη μεταγραφή για να ευνοήσει τον εαυτό του. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί".

Και πρόσθεσε αναφορικά με τον Πογκμπά:

"Ο Πογκμπά θέλει να φύγει, το έκανε ξεκάθαρο. Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απογοητευτικό. Είναι ένας από τους καλύτερους και φημισμένους παίκτες στον κόσμο αλλά κάθε εβδομάδα υπάρχουν νέα θέματα. Πάντα υπάρχει μια διαμάχη. Πιθανότατα δεν είναι δικό του θέμα αλλά αυτό είναι απογοητευτικό για το κλαμπ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ