ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους - Τότεναμ 2-3: Ο Κέιν πέτυχε το νικητήριο γκολ από το κέντρο!

Γιουβέντους - Τότεναμ 2-3: Ο Κέιν πέτυχε το νικητήριο γκολ από το κέντρο!

Η Τότεναμ επικράτησε 3-2 της Γιουβέντους για το International Champions Cup χάρη σε απίστευτο σουτ του Χάρι Κέιν από το κέντρο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. (VIDEO)

Η Τότεναμ πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Γιουβέντους στο πλαίσιο του International Champions Cup, το οποίο διεξάγεται στη Σιγκαπούρη. Για να τα καταφέρει, όμως, χρειάστηκε μία απίστευτη γκολάρα του Χάρι Κέιν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Άγγλος επιθετικός πήρε την μπάλα στη σέντρα και με ένα τρομερό γκολ την έστειλα στα δίχτυα του Βόιτσεχ Στσέζνι, o οποίος ήταν εκτός τέρματος.

Δείτε το εκπληκτικό γκολ:

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και έχασε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 4ο λεπτό, αλλά το σουτ του Σον πέρασε δίπλα απ' τα δεξί δοκάρι του Τζανλουίτζι Μπουφόν. Οι "μπιανκονέρι" απάντησαν στις ευκαιρίες, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ. Τελικά, στο 30ό λεπτό, ο Έρικ Λαμέλα εκμεταλλεύτηκε την ασθενή επέμβαση του Μπουφόν και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι αντέδρασαν, ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού και με γκολ των Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο 56' και Ρονάλντο τέσσερα λεπτά αργότερα, κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς. Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τρία λεπτά, αφού στο 64' ο Λούκας Μόουρα με όμορφη προβολή νίκησε τον Βόιτσεχ Στσέζνι, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα αναδειχθούν ισόπαλες, ήρθε η τρομερή έμπνευση και το απίστευτο γκολ του Χάρι Κέιν να αλλάξει τα δεδομένα και να χαρίσει στην Τότεναμ τη νίκη με 3-2.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μαουρίτσιο Σάρι): Μπουφόν (46' Στσέζνι), Κανσέλο, Μπονούτσι (63' Ντε Λιχτ), Ρουγκάνι (46' Ντεμιράλ), Πιάνιτς (76' Μουρατόρε), Τζαν (46' Ραμπιό), Ματουιντί (76' Κάστανος), Ρονάλντο (63' Ματέους Περέιρα), Μπερναρντέσκι, Μάντζουκιτς (46' Ιγκουαΐν).

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Γκασανίγκα, Γουόκερ-Πίτερς (71' Μαρς), Αλντερβάιρελντ (46' Φόιθ), Τανγκανά (46' Βερτόνχεν), Γεωργίου (71' Γουάιτ), Γουίνκς (63' Ρόουλς), Σκιπ (92' Μπάουντεν), Άλι (46' Σισοκό), Λαμέλα (63' Εντομπελέ), Πάροτ (46' Κέιν), Σον (46' Λούκας).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ