ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Το ανάποδο ψαλίδι του Ρονάλντο κόντρα στην... Γιουβέντους έγινε έργο τέχνης

Γιουβέντους: Το ανάποδο ψαλίδι του Ρονάλντο κόντρα στην... Γιουβέντους έγινε έργο τέχνης

Λίγους μήνες μετά το εκπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι που είχε πετύχει με τη Ρεάλ κόντρα στην Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπει τη φάση αυτή να "συλλαμβάνεται" σε ένα ιστορικό έργο τέχνης (PHOTOS).

Το γκολ του στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει για πάντα στην ιστορία και όχι μόνο για το γεγονός πως ήταν ένα από τα ομορφότερα του 2018 που είδαμε στα γήπεδα του κόσμου και θα το μνημονεύουμε για πολύ καιρό.

Ο λόγος που θα περάσει στην ποδοσφαιρική αθανασία έχει να κάνει με τη φοβερή ιδέα που συνέλαβε ο Μαουρίσιο Μπενίτες, με τον Κολομβιανό καλλιτέχνη να επιχειρεί και να πετυχαίνει τελικά να "συλλάβει" το μοναδικό στιγμιότυπο σε έναν συλλεκτικό πίνακα.

Συλλεκτικός όχι μόνο επειδή κατάφερε να αποτυπώσει με μοναδικό τρόπο την αέρινη κίνηση του "CR7" αλλά και λόγο των υλικών που χρησιμοποίησε, με τον ζωγράφο να ολοκληρώνει το έργο τέχνης του με τη βοήθεια μόνο διαμαντιών Swarowski.

"Ευχαριστώ Κριστιάνο που πίστεψες στο ταλέντο μου, πάμε μπροστά με τη βοήθεια του Θεού", έγραψε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram o καλλιτέχνης, ποζάροντας δίπλα στο δημιούργημά του μαζί με τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους και πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σημειώνεται πως ο Μπενίτες έχει να επιδείξει αντίστοιχα δημιουργήματα στο παρελθόν εμπνευσμένα από το ποδόσφαιρο, με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τους Λούκα Μόντριτς, Μαρσέλο και Χουλκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ