ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Θέλει Ντεμπελέ - Βιδάλ για Πιάνιτς και Ντε Σίλιο

FC Barcelona's Dembele, center, celebrates after scoring with his teammate Arturo Vidal, right, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Dembele, center, celebrates after scoring with his teammate Arturo Vidal, right, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με το "RAC1", η Γιουβέντους είναι θετική στην παραχώρηση τον Μίραλεμ Πιάνιτς και Ματία Ντε Σίλιο αρκεί στο deal να συμπεριληφθούν οι Ουσμάν Ντεμπελέ και Αρτούρο Βιδάλ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ανθρώπων της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με επίκεντρο τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος μέσος αποτελεί τον "διακαή πόθο" των Καταλανών για τη μεσαία γραμμή, ενώ στο... τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Ματία Ντε Σίλιο για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας.

Από την πλευρά τους, οι μπιανκονέρι δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών, αλλά θέλουν στο deal να συμπεριληφθούν οι Ουσμάν Ντεμπελέ και Αρτούρο Βιδάλ. Όσον αφορά στον Γάλλο εξτρέμ, η ομάδα του Τορίνο τον θέλει ως δανεικό με οψιόν αγοράς, ενώ ο Χιλιανός μέσος θα αποκτηθεί ως μία έξτρα λύση για το κέντρο.

Προς το παρόν, οι μπλαουγκράνα κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για τον Ντεμπελέ, καθώς ναι μεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει κάνει τη διαφορά, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ