ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Συμφωνία στα εννιά εκατ. ευρώ το χρόνο με Λουκάκου

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Αγγλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ρομέλου Λουκάκου να έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του. Εν αναμονή του "ok" από την πλευρά του Πάουλο Ντιμπάλα για να προχωρήσει το deal.

Όλο και πιο κοντά στην υλοποίησή της πλησιάζει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανταλλαγές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους έχουν δώσει τα χέρια για Ντιμπάλα - Λουκάκου και σύμφωνα με την Independent στην ιστορία υπάρχει update.

Συγκεκριμένα, το βρετανικό Μέσο αναφέρει ότι ο Βέλγος φορ και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν έχουν δώσει τα χέρια με τους "μπιανκονέρι" για να μπει ο Ρομέλου Λουκάκου στη φαρέτρα του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους, θα λαμβάνει για κάθε χρόνο συνεργασίας του με την Γιούβε 9 εκατ. ευρώ.

Πλέον, για να κλειδώσει η συμφωνία στο 100%, οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται εν αναμονή του "ok" του Πάουλο Ντιμπάλα ο οποίος φέρεται να μην έχει απαντήσει ακόμα αν θέλει ή όχι να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ. Τις επόμενες ημέρες ή και ώρες, πάντως, στο θέμα πρέπει να μπει επίλογος, γιατί τα περιθώρια της Γιουνάιτεντ μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου το βράδυ της 8ης Αυγούστου λιγοστεύουν.

Υπενθυμίζουμε ότι για τον Λουκάκου είχε ενδιαφερθεί ζεστά η Ίντερ, όμως η έτερη ιταλική ομάδα δεν κατάφερε να ικανοποιήσει με τις δύο προτάσεις της τους "κόκκινους διαβόλους". Το κλαμπ του Αντόνιο Κόντε είχε φτάσει να προσφέρει μέχρι 60 εκατ. ευρώ, αλλά η Μάντσεστερ ήθελε ζητούσε κοντά στα 90 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμα
Η τριπλή καραμπόλα που αλλάζει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ