ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Κίνηση της Ρίβερ Πλέιτ για Ιγκουαΐν

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους και η Ρίβερ Πλέιτ αναμένεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ύστερα από μία τετραετία στη Γιουβέντους, με δύο δανεισμούς σε Μίλαν και Τσέλσι, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αναμένεται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι ενόψει της νέας σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, ο Αργεντινός επιθετικός δεν πρόκειται να μείνει στα... αζήτητα, καθώς ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες για την απόκτησή του. Μεταξύ αυτών κι η Ρίβερ Πλέιτ, η οποία πρόκειται για κάνει κίνηση για να τον επαναπατρίσει μετά από 13 χρόνια.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η "Γιούβε" δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ. Βέβαια, στην περίπτωση της Ρίβερ Πλείτ, δεν αποκλείεται στο deal να συμπεριληφθούν και κάποια μελλοντικά ταλέντα της ομάδας, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η μεταγραφή του "Πιπίτα".

Την εφετινή σεζόν, ο Ιγκουαΐν έχει οχτώ γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Γιουβέντους, ενώ συνολικά μετράει 63 γκολ και 16 ασίστ 139 παιχνίδια με τους μπιανκονέρι, οι οποίοι τον απέκτησαν αντί 90.000.000 ευρώ από τη Νάπολι.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ