ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Η τριπλή καραμπόλα που ανατρέπει τα δεδομένα στην Ευρώπη

Barcelona's Neymar, right, celebrates with teammate Luis Suarez, left, after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Leganes and Barcelona at the Butarque stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Paul White)
Barcelona's Neymar, right, celebrates with teammate Luis Suarez, left, after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Leganes and Barcelona at the Butarque stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Οι διοικούντες τη Γιουβέντους ετοιμάζονται να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, καθώς επιχειρούν να κάνουν το μεγάλο "μπαμ" με την απόκτηση των Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες! Η τράμπα Εμρέ Τζαν - Ράκιτιτς και ο Ντιμπάλα.

Σε μία κίνηση που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα τη μετατρέψει αυτόματα στο απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League θέλει να προχωρήσει η Γιουβέντους, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της "Tuttosport".

Το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες την ιταλική ομάδα και πιο συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φάμπιο Παρατίτσι αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στη Βαρκελώνη προκειμένου να έχει συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα, με τον Λουίς Σουάρες να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι "μπιανκονέρι" περιμένουν την κίνηση της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Πάουλο Ντιμπάλα προκειμένου να βάλουν μπροστά το σχέδιο απόκτησης του Ουρουγουανού επιθετικού, σε συνδυασμό με μία πιθανή μεταγραφή του Νεϊμάρ, στο deal για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ουσιαστικά, η Μεγάλη Κυρία θέλει να δημιουργήσει μία "δολοφονική" τριπλέτα αποτελούμενη από τους Σουάρες, Νεϊμάρ και Κριστιάνο Ρονάλντο. Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σουάρες δεν "ψήνεται" ιδιαίτερα να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη και να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (2 Σεπτεμβρίου).

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Η ΤΡΑΜΠΑ ΤΖΑΝ - ΡΑΚΙΤΙΤΣ

Την ίδια ώρα, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναμένεται να πέσουν και τα ονόματα των Εμρέ Τζαν και Ιβάν Ράκιτιτς. Ο Κροάτης μέσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται ως έμψυχο αντάλλαγμα στις προτάσεις της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ.

Δυσοίωνο φαντάζει και το μέλλον του Τζαν στη "Γιούβε", καθώς ο Γερμανός μέσος, μετά την απόκτηση των Αντριάν Ραμπιό και Άαρον Ράμσεϊ, είναι πολύ πιθανό να έχει μικρότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα χρονιά. Γι' αυτό το λόγο, ο Παρατίτσι σκέφτεται να προτείνει μία τράμπα μεταξύ των δύο παικτών προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ