ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Άρσεναλ και Τσέλσι τσεκάρουν τον Βλαχοδήμο!

Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Άρσεναλ και Τσέλσι τσεκάρουν τον Βλαχοδήμο!

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και νυν της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, είναι στο στόχαστρο πολλών σπουδαίων ομάδων της Ευρώπης, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων μέχρι στιγμής στην Πορτογαλία.

Παρότι η σεζόν είναι ακόμα στο ξεκίνημα της, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην Μπενφίκα και έχει μπει για τα καλά στο μπλοκάκι των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με την πορτογαλική Record, για τον 24χρονο τερματοφύλακα έχουν πάει μέχρι στιγμής για να τον τσεκάρουν στο "Ντα Λουζ" συνολικά 18 ομάδες. Πρώτη και καλύτερη η Μπάγερν Μονάχου, που παρακολουθεί την περίπτωση του από το 2011, από τότε που αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδας της Στουτγκάρδης.

Αυτή τη στιγμή, οι Βαυαροί πιστεύουν πως θα μπορούσε ο Βλαχοδήμος να αποδειχθεί ένας "νέος Νόιερ" σε βάθος χρόνου με τα προσόντα που έχει.

Εκτός όμως από την γερμανική ομάδα, τους δικούς τους κατασκόπους για τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού έχουν στείλει και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Λειψία και Άιντραχ Φρανκφούρτης.

Αναμένεται να δούμε αν κάποια από αυτές θα κάνει κίνηση για τον νεαρό κίπερ άμεσα (για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του '19) ή θα κοιτάξει ξανά την περίπτωση του το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ