ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη μονομαχούν για τον Ρεγκιλόν

Sevilla's Sergio Reguilon celebrates after scoring his side's first goal during the Europa League, round of 16 soccer match between Roma and Sevilla, at the Schauinsland-Reisen-Arena in Duisburg, Germany, Thursday, Aug. 6, 2020. (Wolfgang Rattay/Pool Photo via AP)
Sevilla's Sergio Reguilon celebrates after scoring his side's first goal during the Europa League, round of 16 soccer match between Roma and Sevilla, at the Schauinsland-Reisen-Arena in Duisburg, Germany, Thursday, Aug. 6, 2020. (Wolfgang Rattay/Pool Photo via AP) AP

Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ, με τις Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δείχνουν ενδιαφέρον για τον 23χρονο Ισπανό μπακ.

Μάντσεστερ Γιουναίτεντ και Σεβίλλη έχουν κάνει κρούση στη Ρεάλ για τον 23χρονο αριστερό μπακ, Σέρχιο Ρεγκιλόν, σύμφωνα με την AS. Ο Ισπανός μπακ δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος προορίζει τους Μαρσέλο και Φέρλαντ Μέντι για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η Σεβίλλη είχε εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της για τον Ρεγκιλόν. Άλλωστε την περσινή σεζόν ο Ισπανός μπακ αγωνίζονταν στους Ανδαλουσιανούς με την μορφή δανεισμού. Η Σεβίλλη θα ήθελε να τον επαναφέρει στο ρόστερ εκ νέου ως δανεικό.

Ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατέθεσε πρόταση για δανεισμό, αλλά για κανονική μεταγραφή. Στους “Κόκκινους Διαβόλους” ο Ρεγκιλόν μπορεί να βρει τακτικό χρόνο συμμετοχής, έχοντας ως ανταγωνισμό τον 25χρονο Λουκ Σο, που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, και τον 19χρονο Μπράντον Γουίλιαμς, ο οποίος ναι μεν έχει δείξει θετικά στοιχεία, αλλά υστερεί σημαντικά από άποψη εμπειρίας και παραστάσεων.

Για τον παίκτη ρώτησαν και οι Γιουβέντους, Τότεναμ και Νάπολι, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε τέτοιο βαθμό την υπόθεση, όσο οι δυο προαναφερθείσες ομάδες.

Photo Credits: Wolfgang Rattay/Pool Photo via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ