ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιατρός Πόρτο για Κασίγιας: "Αυτός θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει"

Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Ο γιατρός της Πόρτο, Νέλσον Πούγκα, εξέφρασε την άποψη ότι ο Κασίγιας πρέπει να κοιτάξει κάποιος παράγοντες πριν αποφασίσει αν θα επιστρέψει στα γήπεδα.

Την Τετάρτη (1/5) ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και νοσηλεύτηκε σε κλινική του Πόρτο. Τα μηνύματα συμπαράστασης προς το πρόσωπό του ήταν πολλά και ευτυχώς δεν υπάρχει κίνδυνος πλέον για τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Ο 64χρονος πρώην γκαρντ της Ρεάλ και καρδιολόγος στο επάγγελμα, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν, δήλωσε ότι μετά από ένα τέτοιο περιστατικό ο Κασίγιας δεν θα μπορεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Την ίδια άποψη δεν φαίνεται να συμμερίζεται ο γιατρός της Πόρτο, Νέλσον Πούγκα, αφού τόνισε ότι υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να προσέξει ο "Σαν Ίκερ" πριν πάρει την όποια απόφαση.

"Θα εξαρτηθεί από την θεραπεία. Στην εκτίμηση που θα γίνει, όχι μόνο σε συνθήκες ξεκούρασης, αλλά και άγχους, όπως σε φυσική άσκηση. Παίζει ρόλο και η θέληση του να συνεχίσει", ενώ συμπλήρωσε "Μόνο αν εξετάσει τους παραπάνω παράγοντες, ήρεμα και με συζήτηση θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει. Θα επανέλθει πάντως υγιής και αυτό είναι σίγουρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κασίγιας: Το συγκινητικό μήνυμα της Καρμπονέρο από το νοσοκομείο
Λιονέλ Μέσι: Το μεγαλειώδες post για τον Ίκερ Κασίγιας
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ