ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για την Μπαρτσελόνα 12.178 θεατές σε προημιτελικό Champions League γυναικών

Για την Μπαρτσελόνα 12.178 θεατές σε προημιτελικό Champions League γυναικών

Συνολικά 12.178 θεατές προσήλθαν στο "Mini Estadi" της Βαρκελώνης για τη ρεβάνς του προημιτελικού του Champions League γυναικών, ωστόσο έμειναν με την πίκρα αποκλεισμού της Μπαρτσελόνα από τη Λιόν. Παρών κι ο Βαλβέρδε.

Η Λιόν νίκησε (0-1) κι εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα και προηγήθηκε πανηγυρικά (με δύο νίκες) στα ημιτελικά του Champions League γυναικών την τρέχουσα σεζόν με τις Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Βόλφσμπουργκ να συμπληρώνουν το "καρέ" των ομάδων που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, αξίζει να τονιστεί η μεγάλη προσέλευση στο "Mini Estadi" της Βαρκελώνης. Το γήπεδο της καταλανικής πόλης υποδέχθηκε 12.178 θεατές.

Το προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης (σε επίπεδο γυναικείας ομάδας) ήταν 10.352 θεατές στα ημιτελικά της περυσινής σεζόν με αντίπαλο την Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ η χωρητικότητα του "Mini Estadi" ανέρχεται σε 15.256.

Ανάμεσά τους ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς και οι παίκτες του, Γιάσπερ Σίλεσεν και Σαμουέλ Ουμτιτί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ