ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για αυτό μπήκε σε τεχνητό κώμα ο Μαραντόνα

Dorados' head coach Diego Maradona waves as he takes his seat on the bench ahead of the start of Dorados' Copa MX quarterfinal match against Pumas at Olympic University Stadium in Mexico City, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Dorados' head coach Diego Maradona waves as he takes his seat on the bench ahead of the start of Dorados' Copa MX quarterfinal match against Pumas at Olympic University Stadium in Mexico City, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Τα προβλήματα υγείας δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον "Πίμπε Ντ'Όρο" να υποφέρει από αυπνίες και να αναγκάζεται να μπει στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε πειραματική θεραπείας διάρκειας 4 ημερών και ισάριθμων νυχτών!

O Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκεται εκ νέου στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τα τελευταία 24ωρα όμως το δυσάρεστο είναι πως ο λόγος δεν έχει να κάνει με κάποια επιτυχία του σε πάγκο ομάδας αλλά για τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια, ουσιαστικά από τότε που αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο νέος εφιάλτης που εμφανίστηκε στη ζωή του κορυφαίου κατά πολλούς ποδοσφαιριστή που έχει αναδείξει ο "βασιλιάς των σπορ" ονομάζεται αυπνία, με τον "Πίμπε Ντ'Όρο" να διακομίζεται μάλιστα εσπευσμένα σε κλινική του Μπουένος Άιρες για να θεραπευτεί από αυτήν.

Το πρόβλημα με τις αυπνίες είχε διογκωθεί τόσο πολύ ώστε να φτάσει στο σημείο να πέσει σε τεχνητό κώμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό, για να υποβληθεί τελικά σε νέα πειραματική θεραπεία εντός της κλινικής που διήρκεσε 4 ημέρες και ισάριθμες νύχτες.

Dorados' head coach Diego Maradona, center, gives instructions to his players during the extra time of the final leg match of Mexico's second division soccer league against Atletico San Luis, in San Luis Potosi, Mexico, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Dorados' head coach Diego Maradona, center, gives instructions to his players during the extra time of the final leg match of Mexico's second division soccer league against Atletico San Luis, in San Luis Potosi, Mexico, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο, το πρόβλημα της υγείας του το προκάλεσαν οι κόρες του με τις παράλογες οικονομικές τους απαιτήσεις! "Την τελευταία φορά που είδα τις κόρες μου ήταν όταν μου ζήτησαν χρήματα", αποκάλυψε ο Μαραντόνα στο φίλο του και δικηγόρο Ματίας Μόρλα, και πρόσθεσε:

"Εδώ και καιρό δεν μπορούσαν να κοιμηθώ, δεν λέω πως οι κόρες μου αδειάζουν μία τράπεζα αλλά θέλουν να αλλάξουν την πραγματικότητα, τη ζωή μου. Εγώ ήμουν ένα βήμα πριν το θάνατο και εκείνες ήθελαν να αποκτήσουν διαμερίσματα στο Μαϊάμι".

Μένει να δούμε αν η νέα αυτή θεραπεία θα έχει αποτελέσματα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει ταλαιπωρηθεί επίσης από προβλήματα οστεοαρθρίτιδας και χόνδρου αλλά και γαστρικής αιμορραγίας.

Photo Credits: AP Photo/Rebecca Blackwell, AP Photo/Eduardo Verdugo

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ