ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για άλλα τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Γερμανίας ο Λεβ

Για άλλα τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Γερμανίας ο Λεβ

Η εθνική Γερμανίας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιόαχιμ Λεβ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Μέχρι το 2020 θα βρίσκεται ο Γιόαχιμ Λεβ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας. Απ' τις προηγούμενες μέρες ήταν γνωστό πως και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν την κοινή τους ποδοσφαιρική πορεία, αλλά δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση. Πλέον, με δημοσίευσή της στο Twitter η Π.Ο. της Γερμανίας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας για ακόμη δύο χρόνια (σ.σ. το συμβόλαιό του έληγε το 2018).

Αυτό σημαίνει ότι η Ομοσπονδία εμπιστεύεται τον έμπειρο τεχνικό κι επιθυμεί να είναι αυτός που θα "οδηγήσει" τα "πάντσερ" στις δύο μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν (Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και Euro 2020).

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίτευξη της νέας συμφωνίας ο 56χρονος τεχνικός ανέφερε : "Απολαμβάνω την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας και να φέρουμε κι άλλους τίτλους στη Γερμανία. Στόχος μας είναι να επαναλάβουμε την επιτυχία του 2014 στα γήπεδα της Ρωσίας, αλλά πρωτίστως θα πρέπει να προκριθούμε στα τελικά του Μουντιάλ".

Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται στην εθνική ομάδα απ' το 2004 ως βοηθός προπονητή, ενώ απ' τον Αύγουστο του 2006 είναι Ομοσπονδιακός προπονητής. Σε 141 ματς μετρά 94 νίκες, 24 ισοπαλίες και 23 ήττες. Η σημαντικότερη στιγμή σε αυτά τα 10 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της Γερμανίας είναι αναμφίβολα η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ