ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γερμανία - Σερβία 1-1: Φιλική ισοπαλία με νεύρα κι αποβολή

Germany's Leroy Sane, right, duels for the ball with Serbia's Antonio Rukavina, left, and Serbia's Uros Spajic during a international friendly soccer match between Germany and Serbia at the Volkswagen Arena stadium in Wolfsburg, Germany, Wednesday, March 20, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's Leroy Sane, right, duels for the ball with Serbia's Antonio Rukavina, left, and Serbia's Uros Spajic during a international friendly soccer match between Germany and Serbia at the Volkswagen Arena stadium in Wolfsburg, Germany, Wednesday, March 20, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο "καυτός" φορ της Bundesliga, Λούκα Γιόβιτς, άνοιξε το σκορ στο Βόλφσμπουργκ, αλλά η ανανεωμένη Γερμανία ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο φιλικό με τη Σερβία με τον Γκορέτσκα. Αρκετά νεύρα στο τέλος, αποβολή Πάβκοβ για εγκληματικό μαρκάρισμα σε Σανέ. (VIDEO)

Η εθνική Γερμανίας - ανανεωμένη ως προς τα πρόσωπα - υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Σερβίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη "Wolkswagen Arena" του Βόλφσμπουργκ.

Οι γείτονες άνοιξαν το σκορ με τον "καυτό" φορ της Άιντραχτ και δεύτερο σκόρερ της Bundesliga, Λούκα Γιόβιτς. Ο 21χρονος ήδη φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα κορυφαίων ευρωπαϊκών εφημερίδων με την Μπαρτσελόνα να είναι η τελευταία που μπήκε στο χορό της απόκτησής του.

Ο Γιόβιτς εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα της "μάνσαφτ" και με κεφαλιά νίκησε τον Νόιερ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Χωρίς Μίλερ, χωρίς Χούμελς και χωρίς Μπόατενγκ, αλλά με Σανέ, Χάβερτς και Μπραντ καλούνται ν' αφήσουν πίσω τους τα "ναυάγια" σε Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 (κυρίως) και Nations League.

Έφθασαν στην ισοφάριση στο 69ο σε κάτι που θύμισε παλιά... καλή Γερμανία. Ο Γκιουντογάν έκλεψε την μπάλα, έβγαλε αριστερά στον Ρόις, εκείνος έσπασε κεντρικά στον Γκορέτσκα, ο οποίος αφού απέφυγε με ντρίμπλα στην κίνηση τον Λούκιτς, εκτέλεσε υποδειγματικά τον Ντμίτροβιτς για το 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να φθάσουν στη νίκη, τους βγήκαν και... παραπανίσια νεύρα. Ο έλεγχος δεν άργησε να χαθεί. Ο Σανέ πιάστηκε στα χέρια με τον Γιόβιτσιτς, ο Ρόις πήγε να τραυματίσει σοβαρά αντίπαλό του, ξεχνώντας όσα έχει περάσει ο ίδιος.

Οι Σέρβοι απάντησαν με κλωτσιά, ο Πάβκοβ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη - ορθότατα - γιατί πήγε να... κόψει την μπάλα στον Σανέ στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου (90+3').

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ (46' Τερ Στέγκεν), Κλόστερμαν (90' Κέρερ), Ταχ, Ζίλε, Χάλστενμπεργκ, Γκιουντογάν, Κίμιχ, Μπραντ (56' Γκορέτσκα), Χάβερτς (46' Ρόις), Σανέ (90+6' λ.τρ Σουλτς), Βέρνερ.

ΣΕΡΒΙΑ (Μλάντεν Κρστάιτς): Ντμίτροβιτς, Ρουκάβινα, Σπάιτς, Μιλένκοβιτς, Μπογκόσαβατς (80' Μίτροβιτς), Μακσίμοβιτς (88' Γιόβιτσιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (62' Λούκιτς), Γκατσίνοβιτς (62' Ράντονιτς), Λιάιτς, Λάζοβιτς (79' Ζίβκοβιτς), Γιόβιτς (71' Πάβκοβ).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ