ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλατασαράι: Επιστρέφει τον Μήτρογλου, πάει για Ροντόν

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Δημοσιεύματα στην Τουρκία θεωρούν δεδομένο το τέλος της συνεργασίας της Γαλατά με τον Κώστα Μήτρογλου και την επιστροφή του "Μητρογκόλ" στη Γαλλία.

Η Γαλατασαράι θα επιστρέψει τον Κώστα Μήτρογλου στην Μαρσέιγ, καθώς σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ στην Τουρκία οι άνθρωποι του κλαμπ δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτά που έχει προσφέρει ο δανεικός σέντερ φορ, οπότε δεν θα κάνουν καμία συζήτηση για την παραμονή του στην Πόλη τη νέα σεζόν.

Ο Μήτρογλου, μέχρι στιγμής, μετρά επτά συμμετοχές με τη φανέλα της "Τσιμ Μπομ", έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ, ενώ έχει δώσει και μία ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 31χρονος επιθετικός δεσμεύεται με την ομάδα της Μασσαλίας έως το καλοκαίρι του 2021 και παραμένει άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι κατά την επιστροφή του στη Γαλλία. Όσον αφορά στα μελλοντικά σχέδια της Γαλατά για την επίθεσή της, στην Τουρκία επισημαίνουν ότι έχει βρεθεί ο διάδοχος του "Μητρογκόλ" και είναι ο Σάλομον Ροντόν, Βενεζουελάνος φορ με καριέρα στην Αγγλία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ