ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φρικιαστικός τραυματισμός στην Παραγουάη

Φρικιαστικός τραυματισμός στην Παραγουάη

Ένας μέσος από την Παραγουάη είδε το πόδι του να σπάει στα δύο μετά από κόντρα με αντίπαλο τερματοφύλακα σε ένα τετ α τετ (video).

Μία πολύ δύσκολη σκηνή παρακολούθησαν οι θεατές του αγώνα της Χενεράλ Ντίας με τη Νασιονάλ για την Primera División της Παραγουάης.

Ο Ρισάρντ Πριέτο, ο 20χρονος Παραγουανός των γηπεδούχων που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, ξεχύθηκε στην αντεπίθεση από δεξιά και έβγαινε τετ α τετ με τον Σαντιάγο Ρόχας των φιλοξενουμένων.

Ο αντίπαλος τερματοφύλακας πρόλαβε να βγει και να το κλείσει το πεδίο, με συνέπεια οι δυο τους να συγκρουστούν και το πόδι του Πριέτο να "κλειδώσει" κάτω από το σώμα του Ρόχας.

Από αυτή τη σύγκρουση, το πόδι του νεαρού μέσου δεν άντεξε στις δυνάμεις που του ασκήθηκαν, με συνέπεια να υποστεί διπλό κάταγμα κνήμης - περόνης.

Ο Πριέτο έμεινε στο έδαφος, την ώρα που συμπαίκτες και αντίπαλοι ζητούσαν γιατρούς και φορεία, ενώ το κοινό στο "Αντριάν Χάρα" έμεινε αποσβολωμένο. Η μοναδική κραυγή που ακουγόταν ήταν από τη μητέρα του Πριέτο, η οποία όρμησε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ένα μωρό παιδί στην αγκαλιά της, προσπαθώντας να προσεγγίσει τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Ο Πριέτο διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και σύμφωνα με tweet της Χενεράλ Ντίας, θα μείνει για καιρό εκτός δράσης. Στο νοσοκομείο των επισκέφθηκαν συμπαίκτες, αλλά και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ