ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φράνκο Βάσκες, το επόμενο 10άρι της Μίλαν

Φράνκο Βάσκες, το επόμενο 10άρι της Μίλαν

Ο πρόεδρος της Παλέρμο αποκάλυψε πως η Μίλαν έχει κάνει πρόταση για τον Φράνκο Βάσκες και αν δώσει κάτι παραπάνω θα τον κάνει δικό της. Θα είναι ο αντικαταστάτης του Χόντα (videos)

Στη Μίλαν έχουν χάσει την υπομονή τους με τον Κεϊσούκε Χόντα και έχουν πάρει απόφαση να τον παραχωρήσουν τον Ιανουάριο, με πιθανότερο αντικαταστάτη του τον Φράνκο Βάσκες.

Πρόκειται για 26άχρονο Αργεντινό επιτελικό μέσο που είναι όμως διεθνής με την εθνική Ιταλίας, ενώ ήδη έχει γίνει η πρώτη προσπάθεια για την απόκτησή του.

Αυτό το αποκάλυψε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτζιο Τζαμπαρίνι, ο οποίος τόνισε: "Η Μίλαν με ρώτησε για αυτόν, αλλά τα 25.000.000 ευρώ που δίνει δεν είναι αρκετά".

"Αν μου δώσουν 30.000.000 τότε μια χαρά, αλλά όχι μέχρι τον Ιούνιο. Φυσικά, θα μπορούσα να τον πουλήσω τον Ιανουάριο. Αρκεί να μου έδιναν 30.000.000 ευρώ συν τον φόρο που είναι 22%".

Με τον φόρο λοιπόν το κόστος ξεπερνά τα 35.000.000 ευρώ, ίσως να βρεθεί η λύση κάπου στην μέση, αλλά φαίνεται στο Μιλάνο πως στο πρόσωπο του Φράνκο Βάσκες βλέπουν το νέο 10άρι της ομάδας.

Αυτόν που θα παίζει επιτελικός μέσος στο 4-4-2, αλλά είναι ιδανικός διότι μπορεί να παίξει και εξτρέμ σε άλλο σύστημα, αλλά και δεύτερος επιθετικός.

Η Παλέρμο τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2012 ως αντικαταστάτη του Χαβιέρ Παστόρε, με τον οποίο έχουν παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού. Ήταν εξαιρετικός πέρσι μαζί με τoν Πάουλο Ντιμπάλα, ενώ τον έχει ενοχλήσει η απόλυση του Τζουζέπε Ιακίνι από την τεχνική ηγεσία.



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ